Tarım sektörü paydaşları istişare toplantısı yapıldı

Tarım sektörü paydaşları istişare toplantısı yapıldı

Aylık olarak gerçekleştirilen tarım sektörü paydaşları istişare toplantısı Bafra İlçe Halk Kütüphanesi`nde gerçekleştirildi.

A+A-

Toplantıya Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Metin, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, Sebze Üreticileri Birliği, Koyun ve Keçi Üreticileri Birliği başkanları, Tarım Lisesi öğrencileri ve proje koordinatörleri katıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak IPARD II hakkında bilgi vermek için Toker Tarımsal Mühendislik ve Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi İncilay Toker katıldı. İncilay Toker proje danışmanlığı, proje alanları, hibe oranları, proje süreçleri hakkında bilgi verdi.

İncilay Toker`in sunumundan sonra günü değerlendirmesi için Bafra Kaymakamı Halis Arslan kürsüye davet edildi. Kaymakam Halis Arslan konuşmasının ardından program bitti. incilay-toker-2.jpgincilay-toker-3.jpgkaymakam-2.jpgtarim-sektoru-2.jpgtarim-toplantisi-1.jpgkaymakam-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.