TARIM POTANSİYELİMİZ FUARDA SERGİLENECEK

TARIM POTANSİYELİMİZ FUARDA SERGİLENECEK

Tarım ve Hayvancılık sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri ilgililere topluca sunmayı hedefleyen ve konusunda bölgesinin en etkili buluşması olan Samsun Tarım Fuarı 16-20 Eylül tarihleri arasında

A+A-

Tekkeköy Yaşardoğu Spor Salonunun hemen arka bölümünde oluşturulacak iki ayrı salonda düzenlenecektir.

16 Eylül’de açılışı yapılacak olan Samsun Tarım fuarı çalışmalarında; Bafra Kaymakamlığı koordinatörlüğünde, Bafra Belediyesi, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, Sebze Üreticiler Birliği, Tahıl Üreticiler Birliği ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak stant da yer alacaktır.

Tarım fuarının 69 metre kare olarak Bafra’ya ayrılan stanttın da; pide, nokul, dondurma, kaymaklı lokum, pilav gibi yöresel yiyecekler sergilenecektir. Yine stant da ayrıca biber, patlıcan, lahana, fasulye, fındık, ceviz, elma, armut, tütün, mısır, kırmızı lahana, kereviz, pırasa, salatalık gibi organik tarım, iyi tarım ve kontrollü ürün yönetimi sistemleriyle üretilmiş olan ürünler sergilenecektir. Ayrıca pirinç, un gibi sanayi ürünleri stant da yer alacaktır. Bafra Manda Üreticiler Birliği tarafından süt mamulleri olan ( kaymak, yoğurt ve tereyağ) sergilenecektir. Hediyelik olarak pirinç, Bafra logolu çantalarda ziyaretçilere sunulacaktır. Ayrıca açılacak olan standın 9 metre karelik  alanda Sürmeli Mahallesi organik tarım sergisi bulunacaktır.

16 -20 Eylül tarihlerinde Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere 3 gün boyunca Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü önünden Samsun Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler saat:10.00 itibariyle ücretsiz olarak Samsun Tarım Fuarına hareket edecektir.

Bu açılacak olan fuara tüm tarım birlikleri, tarım üreticileri, kooperatifler ve çiftçilerimiz davetlidir.    

tarim.jpgtarim-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.