Başkan Mecit Aytek: ‘’Tarım Kredi Kooperatifinde Çeltik Alımları Durdurulmuştur’’

Başkan Mecit Aytek: ‘’Tarım Kredi Kooperatifinde Çeltik Alımları Durdurulmuştur’’

Bafra İkiztepe Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu BaşkanıMecit Aytek çeltik üreticilerine önemli bilgilendirmede bulundu.

A+A-

Bafra İkiztepe Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Aytek çeltik üreticilerine önemli bilgilendirmede bulundu.

Bafra Ziraat Odası Meclis Başkanı, Bafra İkiztepe Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra Çeltik Komisyonu Üyesi Mecit Aytek çeltik üreticilerine önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan Aytek yaptığı açıklamada,’’ Çok değerli çiftçilerimiz tarım kredi kooperatiflerimizde  çeltik tohum siparişleri alınmaya başlanmıştır. Çeltik tohumu almak isteyen ortaklarımız bağlı olduğu tarım kredi kooperatiflerimize ekecekleri çeşitleri sipariş verebilirsiniz. Ve bugün çeltik üreticileri temsilcisi olarak sizleri temsilen Bafra Kaymakamımız sayın Cevdet Ertürkmen başkanlığında siz değerli çiftçilerimizin taleplerini bildirdik. Ayrıca değerli arkadaşlarım tarım kredi kooperatifimiz de çeltik alımları durdurulmuştur. Tüm çiftçilerimizin bilgisine sunuyoruz. Her şey milletimiz için selamlar saygılar sunuyorum.’’dedi.

Başkan Aytek ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri hakkında bilgi verdi.

‘’Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin kuruluşu, 1863 yılında Mithat Paşa’nın kurmuş olduğu “Memleket Sandıkları”na dayanır. Türk milletinin tarih boyunca başarı ile yaşatmış olduğu “Ahilik” ve “İmece” gibi yardımlaşma ve dayanışma esaslı sosyo-ekonomik örgütlenmeler; çağdaş anlamda kooperatifçiliğin gelişmesine zemin oluşturmuş, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile daha ileri noktalara taşınmıştır. Türkiye’nin tarımsal kredi ve girdi lideri, çiftçilerin sosyoekonomik güvencesi durumunda olan Tarım Kredi Kooperatifleri bugün, Merkez Birliğine bağlı bölge birlikleri, kooperatifleri, hizmet büroları, şirketleri ve 800 binden fazla ortağı ile Türkiye’nin en büyük çiftçi kuruluşudur. Ülkemiz ve dünya için tarımın, stratejik önemini kavramış ve sektörün en büyük öncü kuruluşu olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, ülke tarımının iftihar kaynaklarından biri haline gelmiştir.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra İkiztepe Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Aytek çeltik alımları durduruldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.