Tarantulaya Benzeyen Siyah Renkteki Öremcekler  Tedirginlik Yaratıyor

Tarantulaya Benzeyen Siyah Renkteki Öremcekler  Tedirginlik Yaratıyor

Samsun'un Bafra ilçesi Aktekke ve İsmet Paşa Mahallesinin belirli yerlerinde beliren tarantula büyüklüğündeki siyah renkteki  Örümcekler vatandaşta  tedirginlik yaratıyor.

A+A-

Tarantula büyüklüğündeki Siyah renkteki Örümcekleri gören Fatih Okur, şimdiye kadar böyle bir olayla hiç karşılaşmadığını dile getiren Okur, nereden nasıl geldiğindiğini de bilmiyoruz. Ama bizler bu konuda Ailemizle birlikte çok tedirgin içindeyiz. Ne yapacağımızı da şaşırdık ve nasıl önlem alacağız bilmiyoruz sadece çıktığı yerleri ilaçlıyoruz buda çözüm olur mu bilmiyorum çünkü çok tez şekilde ürüyorlar.

Tek bizde değil, bu Tarantula büyüklüğündeki Siyah renkteki Örümcekler bir  kaç yerde görülmüş.İsmini cismini ve zehirli olup olmadığını da bilmiyoruz ama söylediğim gibi çok tedirginiz. Çatı, duvar köşesi  ile tuğla içi ve kenarlarında çok var diyebilirim yuva yapmışlar yüzlerce var buna yetkiler nasıl çözüm bulacaklar bilmiyorum ama yetkililerin buna bir an önce çare ve çözüm bulması gerekiyor.

Dediğim gibi çok fazla ürüyorlar, başka yerlere dağılır mı bilmem ama çocuklarımıza zarar verir konusunda  fazlasıyla tedirginlik yaşıyoruz ifadelerini kullandı.

BAFRA55BAFRA55

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.