TARAFTARLAR KAZADA ÖLENLERİ UNUTMADI

TARAFTARLAR KAZADA ÖLENLERİ UNUTMADI

Kırmızı-beyazlı taraftarlar, 20 Ocak 1989’da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Samsunsporlular için anma programı düzenlediler.

A+A-

Samsunspor kafilesi, kulüp otobüsüyle 20 Ocak 1989'da Malatyaspor ile oynayacağı 1. Futbol Ligi müsabakasına giderken, Havza ilçesinde kamyonla çarpışmış, kaza sonucunda Samsunsporlu futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic, teknik direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmişti. Samsunspor taraftar gruplarından Şehzadeler ve Mekansızlar, 20 Ocak’ta düzenlenen anma gününde TKİ Tavşanlıspor-Samsunspor karşılaşmasında oldukları için anma programlarını bugün Asri ve Kıranköy Mezarlığı’nda gerçekleştirdiler. 
İlk tören teknik direktör Nuri Asan'ın Asri Mezarlık'taki kabri başında yapıldı. Duaların okunması ve çiçek bırakılmasının ardından, törene katılanlar Kıranköy Mezarlığı'nda bulunan şoför Asım Özkan'ın kabrini ziyaret ederek dua ettiler. Anma törende konuşan Şehzadeler Taraftar Grubu Basın Sözcüsü Cüneyt Şenkal, “Taraftar gurupları olarak 20 Ocak 2013’de düzenlenen anma programına Samsunsporumuzun deplasman maçında olduğumuz için katılamadık. Samsunspor kafilesi 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken geçirdiği elim bir kaza sonucu tüm Samsun ve Türk sporu büyük bir yasa boğmuştu. Bu acı günümüzü unutmayacağımızı belirtir, hayatını kaybeden hocamız ve futbolcularımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına bir kez daha baş sağlığı diliyoruz. Umarım bu tür kazalar hiçbir takımımızın başına gelmez” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.