Tapu Kadastura 169 yaşında

Tapu Kadastura 169 yaşında

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 169. yılı dolayısıyla Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

A+A-

Samsun’da 169. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürlüğü, Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Düzenlenen törene Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Hasan Özalban ve çok sayıda kurum çalışanı katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Bölge Müdürü Hasan Özalban, anıta çelenk sundu.
Bölge Müdürü Özalban çelenk sunumunun ardından yaptığı açıklamada, “İki asra yakın bir zamandan beri halkımızın mutluluğu için çalışan genel müdürlüğümüz, merkez ve taşra teşkilatındaki 19 bin 300 civarındaki personeli, 22 Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, 970 Tapu Müdürlüğü, 81 Kadastro Müdürlüğü ile ülkemizin tüm il ve ilçelerinde teşkilatlanmak suretiyle, yılda 7 milyonun üzerinde işlem ve yaklaşık 20 milyon vatandaşımıza hizmet sunun yaygın ve köklü bir kurumdur. Her yıl ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 25’i tapu ve kadastro hizmetlerinden faydalanmaktadır. Sonuç olarak, 169 yıllık geçmişe sahip olan kurumumuzun hedefi, bilgi teknolojilerini en etkin kullanan ve sunan, sürekli kendini geliştiren, modern yönetim anlayışıyla idare edilen, hizmet verdiği vatandaşların ve çalışanların memnuniyetini ön planda tutan, hizmet sunan, sunduğu hizmetleri koordineden ve denetleyen, sunduğu bazı hizmetleri özel sektöre devreden, devrettiği hizmetleri denetleyen ve tapu, kadastro ve harita alanlarında kural koyan ve yönlendiren, uzlaştıran, doğru ve güncel bilgileri sunan, dünya ülkeleri ile alanında bilgi birikimini ve teknolojisini paylaşan ve yönlendiren lider bir kurum olma yolunda hizmetlerine devam etmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.