Tanju Çolak İstanbul Bafraspor'da

Tanju Çolak İstanbul Bafraspor'da

Avrupa Gol Kralı,Milli Futbolcu ve Samsun’un Gururu Tanju Çolak İstanbul’da Bafraspor Forması giyerek, turnuvada top oynadı.

A+A-


İstanbul Bayrampaşa Belediyesince İlk kez düzenlenen 40 yaş ve üzeri Emekliler Futbol Turnuvası yoğun ilgi gördü. Turnuvanın açılış maçında İstanbul Bafraspor-Yıldırım Bosnaspor karşı karşıya geldi. Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak İstanbul Bafraspor forması altında 30'ardakikadan 2 devre halinde oynan maçta harikalar yarattı.

Karşılaşma 4-2 Yıldırım Bosna Sporun galibiyetiyle biten maç'ta Tanju Çolak sevenleri yanlız bırakmadı. Tanju Çolak Orduspor minik takımında forma giyen çocuklarıda unutmadı onlara altın öğütlerde bulundu.

Maçtan sonra ise Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikte Ada Park’ta bulunan Şehirler Stantına davet edilen Tanju Çolak burada SADEF Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.KayaAşçı, İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Başkanı Süleyman Altunkaynak, İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Samsunlular tarafından ilgi ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.