TAM ANLAMIYLA AK BELEDİYECİLİK İÇİN

TAM ANLAMIYLA AK BELEDİYECİLİK İÇİN

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Bunun Bafra için bir hizmet yarışı olduğunu belirten Yurduseven, dolmuş hatları, Samsun-Bafra minibüs garajı, galericiler sitesi, şoförler cemiyeti ve Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Yurduseven gerçekleştirdiği ziyaretlerde; “AK Parti için tüm aday adayları birbirinden değerli arkadaşlar, hepsi bilgi ve birikimleriyle ilçemize daha iyi hizmeti verme düşüncesiyle bu yarışın içindeler. Bizde bu kapsamda partimizde çeşitli kademelerde görev yapmış biri olarak Baframıza belediyecilik anlamında daha çok nasıl katkı sağlarız, hemşehrilerimiz yerel yönetimlerden daha fazla nasıl istifade eder, hep konuştuğumuz, bir çok yerde uygulamasını gıbtayla izlediğimiz AK Parti Belediyeciliğini yani AK Belediyeciliği tam manasıyla Bafralılarla buluşturmak için bu göreve talip olduk.” Dedi.

Yurduseven açıklamalarına şöyle devam etti; “Gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz her yerde Bafra için ne yapabilirizi konuşuyoruz. Gerçekten farklı fikirler farklı önerilerle karşılaşıyoruz. Hemşehrilerimizin bu söylemlerinden bizim çıkarımımız şudur; Bafra’nın makyaja değil, kapsamlı bir estetiğe ihtiyacı var.” dedi.

Öncelikle altyapı sorunlarına değinen Yurduseven, esnafların sorunlarına doğrudan çözüm bulacaklarını söyleyerek çalışmalarına devam edecekleriini belirtti.

tam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-1.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-2.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-3.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-4.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-6.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-7.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-8.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-11.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-55.jpgtam-anlamiyla-ak-belediyecilik-icin-tuncay-yurduseven-78.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum