Tabela üzerinde intihar girişimi

Tabela üzerinde intihar girişimi

Psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen bir kişi, kentte bulunan karayollarına ait yön tabelasının üzerine çıkarak, intihara kalkıştı.

A+A-

Olay, merkez Süleymanpaşa ilçesi Atatürk Bulvarı İskele Kavşağı üzerindeki İstanbul yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce Karabük’ten Tekirdağ’a ailesi ile birlikte geldiği ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen D.K. isimli şahıs, henüz belirlenemeyen bir sebeple kentte bulunan yaklaşık 6 metrelik karayolları tabelasının üzerine çıkarak, yarı çıplak bir şekilde intihar girişiminde bulundu. Yön tabelasının üzerindeki şahsı gören vatandaşlar, hemen durumu polis, itfaiye ve ambulans ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tedbir amaçlı yön tabelasının altına branda açtı. Polis ekipleri, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahsı ikna edebilmek için uzun süre çaba sarf etti. Şahıs da elindeki jiletle vücudunun çeşitli yerlerini yaraladı. O sırada D.K.’nın eşi olduğu belirtilen bir kadın, fenalaşarak yere yığıldı. Genç kadına ambulans ekipleri müdahale etti. Etrafta bulunan vatandaşlar ise meraklı gözlerle intihar girişimini film izler gibi izledi.
D.K., polis ekiplerine belediye başkanı veya kaymakam gelmezse kendini aşağı atacağını söyledi. Polis ekipleri şahsı ikna etmek için uğraşırken, belediye yetkilisinin geleceğinin sözünü alan D.K., aşağıya inmeye ikna oldu. O sırada Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da gelerek aile ile birlikte önce Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sonrasında ise polis merkezine gitti.
Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.