Sütcü ve Yeter Ailesinin Mutlu Günü

Sütcü ve Yeter Ailesinin Mutlu Günü

​​​​​​​Bafra’nın sevilen ve tanınan insanlarından Adnan Sütcü’nun oğlu Ercan Sütcü yaşamını Kumru Yeter ile birleştirdi.

A+A-

Bafra Davet ve Toplantı Merkezi, Salon Gardenya’da gerçekleşen düğün merasimine evlenen çiftin dostları yalnız bırakmadı.

Heyecanları gözlerinden okunan genç çiftin mutluluğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, düğün çalınan müzikler eşliğinde halaya tutuşan davetlilerin katılımıyla devam etti.

Ercan ve Kumru çiftinin düğün merasimine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Aday Okulları Kurucularından Yüksel Kaygısız ve çok sayıda davetli katıldı.

sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-1.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-2.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-3.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-4.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-5.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-6.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-7.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-8.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-9.jpg sutcu-ve-yeter-ailesinin-mutlu-gunu-10.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.