SÜSLÜ:2 MİLLETVEKİLİMİZ HAYIRLI OLSUN

SÜSLÜ:2 MİLLETVEKİLİMİZ HAYIRLI OLSUN

Samsun’da Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldıklarını belirten

A+A-

MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, ”Fakat adını bile anmak istemediğimiz bir partinin ise barajı geçmesi bizleri derinden üzmüştür” dedi

OYLARIMIZI ARTIRDIK

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 2015 genel seçimlerini değerlendirdi. Öncelikle Samsun’dan çıkan sonucu değerlendiren Başkan Süslü, “Samsun'da üç ay gibi kısa sürede bir zihniyet değişimi gerçekleştirdik ve tüm ülküdaşlarımızla kucaklaştık. İçimizde birliği ve beraberliği sağladığımızda önümüzde kimse duramaz dedik. Bu birliktelik bize Samsun'da, Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranıyla %65'e varan bir artışla ikinci vekili verdi” ifadelerini kullandı.

 

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Beklentilerin yüksek olduğunu dile getiren Süslü, “Çok daha fazlasını hak ettiğimizi düşünsek de, inşallah önümüzde ki süreçte, birlikteliğimizi daha da pekiştirerek çok daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Bu vesileyle tüm İlçe teşkilatlarıma, tüm adaylarıma, tüm aday adaylarıma, bize oy veren, vermeyen tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Emeklerinize sağlık, Allah hepinizden razı olsun. Fakat adını bile anmak istemediğimiz bir partinin ise barajı geçmesi bizleri derinden üzmüştür. Bunun için buruk sevinç yaşamaktayız” diye konuştu.

mhp-il-(1).jpg

 

Başkan Süslü: “İkinci vekilimiz hayırlı olsun”   
 
 
MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, yurt dışından gelen oyların da taraflarına iletildiği belirterek, “İkinci milletvekilimiz hayırlı olsun” dedi  
 
 
Samsun’da 2011 Genel Seçimleri’ne göre oy oranını bu yıl yaklaşık 7 puan arttıran MHP’de 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Edis, Samsun’u Ankara’da temsil etmeye hak kazandı. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Ömer Süslü, “Yurt dışından gelen oylarla birlikte 2. sıra milletvekili adayımız Sayın Hüseyin Edis milletvekili olmayı garantiledi. Partimiz adına hayırlı uğurlu olsun. 7 Haziran’a giden süreçte partimiz adına büyük bir çalışma içersine girerek vatandaşın yanında olduğumuzu gösterdik. Onlarda teveccühlerini bizden yana kullandılar. Daha çok oy almayı hedeflemiştik ama halkımızın takdiri bu. Oy veren yada vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.