Süslü: Örtülü ödenekten para dağıtıyorlar

Süslü: Örtülü ödenekten para dağıtıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Cumhurbaşkanı eliyle örtülü ödenekten PTT aracılığıyla tek sefere mahsus 5000 TL ile 7000 TL arasında nakit para dağıtılmaktadır” dedi

A+A-

BAKANLIKTAN LİSTE VERİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü yaptığı açılamada, “Samsun'da AKP, MHP'ye yani partimize kaptırdığı vekilini geriye alabilmek için hiçbir ilke, hiçbir sınır tanımaksızın legal, illegal ne gerekiyorsa yapmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır; İlki Cumhurbaşkanı eliyle örtülü ödenekten PTT aracılığıyla tek sefere mahsus 5000 TL ile 7000 TL arasında nakit para dağıtılmaktadır. (Belgesi elimdedir). İkincisi  spor bakanlığı marifetiyle Samsun'da 1500 AKP'li işe başlatılmıştır. İşe alımları duyan ve başvuru yapıp mülakata alınan bazı MHP'li arkadaşlarımıza kendilerini tanıyan görevliler tarafından spor bakanlığından liste geldiği, onların hiç şanslarının olmadığı, liste dışında ki kimsenin işe alınmayacağı açık açık ifade edilmiştir.

 

HIRSIMIZ KATLANARAK ARTMAKTADIR

Üçüncü olarak AKP'li belediyelerin tamamı tüm imkanlarını seferber etmiş ve insanlara iş vaatlerinde bulunulmakta, mağduriyetleri kullanılmak ve kandırmak suretiyle oy hırsızlığı yapılmaktadır. Dördüncüsü ulusal düzeyde yayın yapan, AKP'nin tüm kirli çamaşırlarını ortaya döken medya kuruluşlarına kanun dışı yollarla mafya vari yöntemlerle çökülmüş ve halkın haber alma özgürlüğü kısıtlanmıştır. Tüm bu yaşananlara, tüm bu olumsuzluklara rağmen Samsun'lu vatanseverlerin; zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem diyeceklerine, zalimin zulmüne boyun eğmeyeceklerine ve AKP'ye gereken cevabı sandıkta vereceklerine inancımız tamdır. Kinimiz, hırsımız katlanarak artmaktadır.

 

MİSLİYLE ALACAKSINIZ

Zalimlere sesleniyorum; Hesap vereceğiniz, hakim önüne çıkacağınız o kutlu günün hayaliyle yanıp tutuşan Türk milliyetçileri olarak açık ve seçik ifade ediyoruz. Yaptığınız tüm yolsuzlukların, hırsızlıkların ve hainliklerin hesabı mutlaka sorulacak, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı burunlarınızdan fitil fitil getirilecektir. Yapmış olduğunuz zulmün cevabını Türk milliyetçilerinden misliyle alacaksınız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene.”

---------------------------------------------------------------

MHP İl Başkanı Süslü’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Cumhuriyet rejimi, Türk milletine armağan edilmiş yüksek uygarlık projesidir” dedi

 

 

 

Süslü , yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:  "Büyük fedakarlıklar ve acı dolu mücadeleler neticesinde kazandığımız Cumhuriyetimiz 92 yaşında.. Büyük Milletimizin yok olma noktasındayken şahlanıp, kendi kaderini yazdığı günlerde istikbalimizi aydınlatan bir müjde olarak 29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyetimiz  bir asıra yakın bir süredir birlik ve beraberliğimizin teminatı olmuştur. Vatan toprakları üzerinde kardeşçe ve insanca yaşadığımız her huzurlu dakikanın teminatı Demokrasimiz ve Cumhuriyetimizdir. Her ne kadar rejimimiz son yıllarda tartışılsa da , Cumhuriyetimizin temel değerleri yıpratılsa da , karşılığında çektiğimiz acılar ve döktüğümüz kanlar Devletimizi ebediyen payidar kılacaktır. Cumhuriyetimizin temel direkleri yüzyıllar boyu aziz Milletimizi bir ve beraber kılmaya devam edecektir. Kuşku yok ki; Cumhuriyet, Türk milletine armağan edilmiş yüksek uygarlık projesidir. Bu düşünceler ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi bu vesile ile rahmetle anıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.