Sürücülere Bayram Tatili Uyarısı

Sürücülere Bayram Tatili Uyarısı

Sürücülere Bayram Tatili Uyarısı

A+A-

Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulunarak, “Bayramınız acıya dönüşmesin” dedi.
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar, bayram tatilinin 9 güne çıkmasını fırsata çevirip memleketlerine yolculuğa başlıyor. Hafta sonu itibari ile başlayacak araç yoğunluğa dikkat çeken Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala, her bayram öncesi trafikte karşılaşılan manzaraların olmaması için önemli uyarılar yaptı.
Bayram sevincinin acıya dönüşmemesi gerektiğini kaydeden Bala, “Önümüzdeki hafta İslam alemi için büyük önem taşıyan Kurban Bayramı’nı idrak edeceğiz. Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanması sonrasında ailelerin çoğu hafta sonundan memleketlerine yolculuk düşüncesi içerisine girdiler. Yolculuk yapacak şoförlerimizden çok dikkatli ve aceleci olmamalılar. Trafikte yaşanılabilecek ani bir dalgınlık birçok cana mal olabilir. Bayramımızın acıya dönüşmemesi için kendilerinden daha çok dikkat sarf etmeleri gerekmekte. Memleketlerine seyahat edecek tüm şoförlerimize hayırlı yolculuklar, kazasız ve acısız bir bayram geçirmelerini dilerim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.