SÜRMELİ , TÜTÜNCÜLER , EVRENUŞAĞI KEMAL ÜNLÜ‘YLE COŞTU

SÜRMELİ , TÜTÜNCÜLER , EVRENUŞAĞI KEMAL ÜNLÜ‘YLE COŞTU

Ziyaretlerine CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık CENGİZLE birlikte sürdüren CHP Bafra belediye başkan adayı Ecz. Kemal ÜNLÜ ;

A+A-

Bafralı hemşerilerim artık yalana , dolana yetim hakkı yiyenlere pirim vermeyecektir. Yok ben yapmadım demek yönetim konumundakini aklamaz , çalan kadar buna müsaade eden de suçludur, günahkardır. Peygamber efendimiz devlet malını çalanın cenaze namazını kıldırmamıştır. Bu gün, güce sığınanlar ,yukarıda Allah var. İlahi adaletten kaçamayacaksınız. Sevgili Bafra lılar harama değil helale oy verin ve hırsızlığa ortak olmayın.

Bafra uyutulan ve unutulan bir devdir, Bafra nın yıllarını heba ettiler. Yeter artık biz Bafra nın sahip olduğu coğrafi konumla tarıma dayalı enteğre tesislerle Bafra yı şaha kaldıracağız, göreceksiniz 365 günde Bafra nın çehresini değiştireceğiz , Bafra lım artık doğduğu yerde doyacak . Yeter artık bu halkın hafızasıyla alay ettiğiniz, yeter, bu halk size gereken dersi 30 martta sandıklarda verecek. Bafra da CHP çatısı altında birleşeceğiz zira bunlarla ancak biz başa çıkabilir ve bunlara yalnız biz hesap sorabiliriz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.