Sümeyye&Ahmet Acar'a Kapaklıda Maneviyat Dolu Düğün Merasimi Düzenlendi

Sümeyye&Ahmet Acar'a Kapaklıda Maneviyat Dolu Düğün Merasimi Düzenlendi

Sümeyye&Ahmet Acar’a Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde duygusal kına gecesi, maneviyat dolu  düğün merasimi düzenlendi.

A+A-

Sümeyye&Ahmet Acar’a Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde duygusal kına gecesi, maneviyat dolu  düğün merasimi düzenlendi.
Nesime-Hüseyin Karaca’nın kızı Sümeyye ile Ayşe- Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF)- HASACARLAR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar’ın oğlu HASACARLAR İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Acar Kapaklı’da  düzenlenen kına gecesi, maneviyat dolu Mevlid-i Şerifli  düğün merasimi ile mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.
15 Temmuz cumartesi akşamı  Sümeyye&Ahmet Acar’a   ilk olarak Kapaklı’da Osmanoğlu Düğün Salonunda  kına gecesi merasimi düzenlendi. 
16 Temmuz Pazar  günü  ise Kapaklı’da damat evinin önünden gelinin evinin önüne gidildi.Burada gelin çıkışı yapılarak konvoy yapıldı.
Daha sonra ise Sümeyye-Ahmet Acar  için Kapaklı Osmanlı Düğün Salonunda muhteşem organizasyon ile mevlid-i şerifli manevi havada, duygusal bir program düzenlendi.
Sümeyye-Ahmet Acar  ışıltılı bir yaşam için meşaleler ve alkışlar içinde düğün salonuna   giriş yaptı. 
İstanbul Büyük Çamlıca Camii İmam Hatibi Ahmet Aybar  Hoca’nın Kur’an-ı  Kerim Tilavetinin ardından, Tasavvuf Müziği sanatçısı Ahmet Gencer’in  söylediği  ilahilerle ve semazen gösterisi duygusal anların yaşanmasına neden oldu.  Din görevlisinin  duasının ardından davetliler genç çiftleri hem tebrik etmek hem de takılarını takmak için uzun kuyruk oluşturdular. 
Düğün  merasimi  ikramların takdimi ile sona erdi.

Her iki aile adına duygusal bir konuşma yapan Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF)- HASACARLAR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar,’’ Karaca ve Acar   aileleri adına evlatlarımız Sümeyye-Ahmet Acar’ın  düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Maneviyat ve duygu yüklü düğün merasimine Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Atakan Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın özel kalem müdürü Atakan Yılmaz,  Kapaklı İlçesi protokolü, Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Dursun Tekin, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı, HEYCES TEKSTİL-NEWCES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, İstanbul Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Trakya Tekirdağ Samsun Dernekleri Federasyonu (TESDEF) Genel Başkan Yardımcısı İlyas Uysal ve yönetim kurulu üyeleri,  İstanbul Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) Genel Başkanı Fehim Gevrek, Başkan Yardımcısı Savaş Şahin, Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Sami Aksu, Bafra Bengü Köyü Derneği Başkanı Erdem Bakır, Bafra Bengü Mahallesi Muhtarı Mehmet Kaya, siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

sumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-1-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-2-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-3-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-5-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-6-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-7-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-8-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-9-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-4-001.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-10.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-11.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-12.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-13.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-14.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-15.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-16.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-17.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-18.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-19.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-20.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-21.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-22.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-24.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-23.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-25.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-26.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-27.pngsumeyyeahmet-acara-kapaklida-maneviyat-dolu-dugun-merasimi-duzenlendi-28.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.