Sümeyye & Ömer Faruk İşbilir mutluluk dolu yıllara yelken açtı

Sümeyye & Ömer Faruk İşbilir mutluluk dolu yıllara yelken açtı

Sümeyye & Ömer Faruk çifti, ömür boyu mutluluk dolu yıllar için 'evet' dedi.

A+A-

Sümeyye & Ömer Faruk çifti, ömür boyu mutluluk dolu yıllar için 'evet' dedi.

Neriman - İş insanı Ali Kuloğlu’nun kızı ana okulu eğitmeni Sümmeyye ile, Fadime - İşbilir Halı Mobilya Ev Tekstili Yönetim Kurulu Başkanı, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir’in oğlu İşbilir Halı Mobilya Ev Tekstili Yönetim Kurulu'ndan Ömer Faruk İşbilir mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’dediler.

Sümeyye & Ömer Faruk   mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar. Sümeyye&Ömer Faruk için Bafra Davet Kır Bahçesi Gönül Bahçem Salonu'nda rüya gibi bir nikah merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftler Sümeyye&Ömer Faruk   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra Davet Kır Bahçesi Gönül Bahçem Salonuna alkışlar arasında girdiler. Genç çiftler için Nikah Merasimine geçildi. Nikahı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.

Nikah Şahitliklerini ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnce, Samsun Valisi Doç.Dr. Zülfik Dağlı, Ak Parti Samsun  Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Av.Orhan Kırcalı, OMÜ Rektörü Prof.Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmut Aydın, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal, Ak Parti Samsun İl Başkanı Av.Ersan Aksu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zihni Şahin birlikte yaptı.

Evlilik ve nikah cüzdanını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan mutluluk dolu yıllar temennisiyle gelin hanım Sümeyye İşbilir’e verdi.

Sümeyye&Ömer Faruk İşbilir yapılan muhteşem nikah merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.
Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 

Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Düğüne ayrıca Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Çivelek, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Samsun il yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İş insanları, Daire Müdürleri, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden halı sektörü temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan İşbilir Halı Mobilya Ev Tekstili Yönetim Kurulu Başkanı, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir,’’ Kuloğlu ve İşbilir  aileleri adına evlatlarımız Sümeyye&Ömer Faruk’un nikah merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz.Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

Sümeyye & Ömer Faruk İşbilir mutluluk dolu yıllara yelken açtı

Sümeyye & Ömer Faruk İşbilir mutluluk dolu yıllara yelken açtı

Sümeyye & Ömer Faruk çifti, ömür boyu mutluluk dolu yıllar için 'evet' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.