Sular boşa akıyor,yetkililer bakıyor

Sular boşa akıyor,yetkililer bakıyor

Bafra’da Dededağında bulunan su deposundan yaklaşık 1 yıldır boşa akan suyu gören yetkililer umursamaz şekilde bekliyor.

A+A-

 

Bafra’da Dededağı köyünde bulunan su deposundan yaklaşık 1-1,5 yıldır boşa akan su artık pes dedirtti.!,
Su ana borusunda bulunan çatlak nedeni yaklaşık 1,5 yıldır boşa akan su yetkililer tarafından dikkate alınmazken, faturayı ise Bafra halkı ödüyor. Birçok kez SASKİ’ye durum bildirilmesine rağmen duyarsız bir şekilde bekleyen yetkililer ne zaman harekete geçecek merak ediliyor. Su deposundan akan su havanın rüzgârlı olduğu günlerde ise yan tarafta bulunan evlerin suyu getirmesi sonucu, binan zara görüyor ve evin avlusunda oturmak sorun oluyor.
 Bafra’da vatandaşların ödediği faturaların büyük bir kısmını 1,5 yıldır boşa akan suyun neden olduğu kesin gibi gözüküyor.
SU DEPOSUNUNGÖÇMESİ SÖZ KONUSU
 Uzun zamandır boşa akan suyu göremeyen yetkililer, hasar gören deponun da zamanla yıpranıp göçmesine neden olacaklarından bir haber şekilde bekliyorlar.
En son Bafra Belediyesi tarafından onarılan su deposu o günden sonra kaderine terk edildi. Sular boşa akıyor, Depo hasar görüyor. Yetkili mercilerin ivedi olarak duruma müdahale etmez ise su deposunun sonu pek iç açıcı değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum