Şükrü Arslan: "Hak Yemeden ve Yedirmeden Bafra’ya  Hizmet Edilebileceğine İnanıyoruz"

Şükrü Arslan: "Hak Yemeden ve Yedirmeden Bafra’ya Hizmet Edilebileceğine İnanıyoruz"

SP Bafra Belediye Başkan Adayı  Şükrü Arslan seçim gezileri dolayısı ile Yeşilyazı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

A+A-

SP Bafra Belediye Başkan Adayı  Şükrü Arslan seçim gezileri dolayısı ile Yeşilyazı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Beraberinde SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Belediyesi Meclis Üyesi adayları ile birlikte Yeşilyazı mahallesine gelen SP Bafra Belediye Başkan Adayı  Şükrü Arslan’a,  vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
İlk olarak selamlama konuşmasını SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal yaparak seçimde yaptıkları çalışmalardan ve projelerden söz etti.
SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ise,’’ “Halka hizmet Hakk’a hizmettir!” anlayışını benimseyen SAADET Partisinde siyasetin amacı kendine ve çevresine menfaat temin etmek değil, halka hizmet etmektir. Yaptığı hizmetleri kendi çevresine rant sağlama aracına dönüştüren ve bunu meşrulaştıran anlayışı reddediyoruz. Hak yemeden ve yedirmeden millete, Bafra’ya  hizmet edilebileceğine inanıyoruz. SAADET Partisi olarak hizmette eşitliği, adaleti ve kaliteyi esas alan bir Türkiye’yi TAAHHÜT ediyoruz’’ dedi.

whatsapp-image-2024-03-19-at-09-07-22.jpegwhatsapp-image-2024-03-19-at-09-07-21-2.jpegwhatsapp-image-2024-03-19-at-09-07-21-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.