Şube Müdürü Kenan Bıyık’ın Mutlu Günü

Şube Müdürü Kenan Bıyık’ın Mutlu Günü

​​​​​​​Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Kenan Bıyık’ın kızı Merve Bıyık yaşamını Yusuf Bacanak ile birleştirdi.

A+A-

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Kenan Bıyık’ın kızı Merve Bıyık ile yaşamını birleştiren Yusuf Bacanak’ın mutlu günlerinde dostları yalnız bırakmadı.

Bafra Çetinkaya Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasiminde ilk danslarını konfeti yağmuru altında yapan genç çift, daha sonra düğün pastasını birlikte keserek birbirlerine ikram etti.

Heyecanları gözlerinden okunan genç çiftin mutluluğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürerken, düğün çalınan müzikler eşliğinde halaya tutuşan davetlilerin katılımıyla devam sürdü.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Kenan Bıyık, geceye katılan bütün misafirlere, mutluluklarını paylaşarak çoğalttıkları için teşekkür etti.​

 

ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-1.jpg ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-2.jpg ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-3.jpg ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-4.jpg ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-5.jpg ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-6.jpg ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-7.jpg ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-8.jpg ube-muduru-kenan-biyikin-mutlu-gunu-9.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum