SUAT KILIÇ’DAN İSVİÇRE’YE TEPKİ

SUAT KILIÇ’DAN İSVİÇRE’YE TEPKİ

61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği halkoylaması çalışmaları kapsamında Samsun’un 19 Mayıs İlçesini ziyaret etti.

A+A-

Seçim koordinasyon merkezinde halk toplantısına katılan Suat Kılıç burada çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İsviçre Terör Örgütleri’nin Dostu Oldu.
En son İsviçre de bir kamu binasında bölücü terör örgütleri tarafından asılan pankart bardağı taşıran son damla olmuştur.’’ diyen KILIÇ; ‘’ Özgürlüklerin merkezi ve kaynağı sanılan İsviçre terör örgütlerinin dostu olduğunu göstermiştir. Bu kafa bu yapı bu anlayış Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin hukuk sistemini değil terör örgütlerinin maalesef destekçisi ve alkışçısı olarak kendisini konumlandırmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi bir kenarda Erdoğan’ın kafasını hedef alan tabanca resmi hemen yanı başında bu pankartın asıldığı yer İsviçre’de bölücü terör örgütü mensuplarına tahsis edilen İsviçre devletine ait bir salon. Bu tavrı, bu duruşu, bu yaklaşımı kınıyoruz. Bizim Avrupa diye bildiğimiz yer terör örgütlerinin beşiği ve dostu değildir.
Gazeteleri Türkçe manşet atıyor, Erdoğan Anayasasına hayır, Erdoğan diktatörlüğüne hayır, İsviçre Almanya Hollanda gazeteleri, aynı Almanya’nın, İsviçre’nin, Hollanda’nın verdiği gösterilerde bizim Cumhurbaşkanımız silahların ölümün hedefi olarak gösteriliyor.’’ dedi.
    Telefon Rehberinizdeki Herkese Ulaşın.
Telefon Rehberimizdeki herkese ulaşmalıyız diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’Kişileri ikna edebilecek hedefler seçmek suretiyle kararsız olan seçmenler üzerinde ciddi bir çalışma ile karasız seçmenlerimizi ikna ederek yola devam etmeliyiz. 19 Mayıs İlçemiz bu güne kadar gereğini yaptı 16 Nisan'da da gereğini yapacağına inanıyorum" dedi.
Seçim Koordinasyon Merkezindeki programın ardından, 61. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Ak Parti ilçe başkanı Av. İrfan Kalaycı ve beraberindekiler, Kuşkayası, Kösedik, Aydınpınar ve Düzköy Mahallelerinde halk toplantısı gerçekleştirerek Anayasa değişikliği hakkında bilgilendirmede bulundular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.