STK’LAR KIZILAY İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK

STK’LAR KIZILAY İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Samsun’un Bafra İlçesinde STK başkanları ile bir araya gelen Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, STK’ları Türk Kızılayı ile işbirliğine davet ederek destek sözü aldı.

A+A-

Bafra’da faaliyet gösteren Oda, Birlik ve Dernek Başkanları Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi. Bafra’da bir restoranda düzenlenen yemek sonrasında açıklamada bulunan Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Kızılay’ın faaliyetleri ve projelerinden bahsetti. 
Türk Kızılayı ile sivil toplum kuruluşlarının arasında ilişkileri ve işbirliklerini güçlendirmek amacıyla biraraya geldiklerini belirten Başkan Genç, “Sivil toplum örgütcülüğü bir gönül işidir. Zamandan, işten, aileden fedakârlık ederek topluma yararlı olmak ve şehrimize katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. Türk Kızılayı olarak bizler gerek yurt içi gerekse yurt dışında yardıma ihtiyacı olan mazlumların yanında yer alıyoruz. Bunu yaparken de gücümüzü milletimizden alıyoruz. Dolayısıyla çalışmalarımızı sizlerle paylaşmak istedik. Bu nedenle de Kızılay olarak sizlerin de desteğiyle gücümüze güç katarak daha verimli çalışmalar elde edeceğimizin inancındayız.” Dedi.
Konuşmanın ardından sivil toplum örgütü temsilcileri Kızlay’a üye olarak her konuda destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.