Steven Salam: Kongo doğumluyum ama kendimi Samsunlu hissediyorum

Steven Salam: Kongo doğumluyum ama kendimi Samsunlu hissediyorum

2021 Survivor gönüllüler takımında yer alan Demokratik Kongo Cumhuriye'ti doğumlu olan Steven Salam, Kongo'da doğrum ama Samsunluyum" dedi.

A+A-

KONGO'DA DOĞDUM AMA SAMSUNLUYUM

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden 2011’de Türkiye’ye gelmiş. Lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu. Türkiye'de futbolda oynayan Steven Salam, Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Karayollarıspor'da forma giydi.

SAMSUN'DA YOLSPOR'DA OYNADI

Geçen sene şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar, Samsun Yolspor takımlarında oynadığını belirten Steven Salam “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVORA” sözleri ile yarışmaya dair duygularını açıkladı.

Survivor yarışmasına uzun süredir başvuru yapan Steven Salam'ın 2016'dan beri yarışmada olmak istediği ortaya çıktı. En büyük hayallerinden birinin Survivor'da yarışmak ve şampiyon olmak olduğu söyleyen Salam sözlerine şu şekilde son verdi. Ben Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde doğdum ama Samsunluyum" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.