SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan,  ‘’Emeklilerimizin Hayatlarına Dokunan Projeler Hazırlıyoruz’’

SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan,  ‘’Emeklilerimizin Hayatlarına Dokunan Projeler Hazırlıyoruz’’

SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ve heyeti Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesini ziyaret ederek emeklilerin problemlerini yerinde dinlediler.

A+A-

SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ve heyeti Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesini ziyaret ederek emeklilerin problemlerini yerinde dinlediler.
 

SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan beraberinde Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, belediye meclis üyeleri adayları Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkan vekili Burhan Balakçı ve yönetimini ziyaret ettiler.
Ziyarette Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkan vekili Burhan Balakçı yaptıkları çalışmalardan söz ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan ise ziyarette yaptığı konuşmada,’’ Hiçbir emekli büyüğümüzün bu güzel dönemini evinin duvarlarına hapsolarak geçirmesini istemiyoruz. Bu yüzden onların hayatlarına dokunacak projeler hazırlıyoruz.
Özellikle Saadet Partisi grubunun TBMM’de emeklileri enflasyona ezdirmeme gayesi ile maaş zamları ve sosyal hakları için birçok önerge verdiğini belirtmek isterim.  Biz emeklilerimizin faydasına olacak her türlü çalışmaya destek verdik, ses çıkmayan yerde ise sesimizi yükselttik onların hak ettiklerini almaları için sonuna kadar yanında olduk. Geçmişte nasıl ki Erbakan hocamız emeklilerimize yüzde 300’lere varan zamları verebildiyse bizler bunun mümkün olduğunu her platformda haykırdık. Bugün gelinen noktada ise emeklilerimizin önemli bir kısmının maaşları açlık sınırının altında. şehrimizde yaşayan her 3 emeklimizden 2’si mevcut maaşlarıyla geçinemedikleri için ya çalışıyor ya da kendine uygun bir iş arıyor. Yani emeklilerimizin önemli bir kısmı aslında gerçekten emekli olamıyor.

 


İnşallah 31 Mart sonrası ilk icraatlerimizden biri olacak olan, özellikle varlığı yokluğu tartışma konusu olan Emekli Lokallerinin daha aktif, emekliye mali yükü olmayacak bir planlamada ve sayısını artırarak nezih ortamlarıyla büyüklerimizin vazgeçilmez mekanları haline getireceğiz. Şehrimize örnek olarak gösterilecek mekanlar kazandıracağız. Bu lokallerin, büyüklerin sosyal hayatlarına önemli katkı sunacak.
Hayatlarının en verimli çağını yaşayan büyüklerimizin buralarda fikir alışverişinde bulunmasının ve zamanlarını en güzel şekilde geçirebilmelerinin önünü açacağız. Buralar, sadece eski dostların buluştuğu ve anıların paylaşıldığı yerler değil, yeni dostlukların kurulduğu ve yeni anıların yaşandığı yerler olarak sosyal hayatta önemli bir açığı kapatacaktır .”dedi.9-044.png10-055.png11-047.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.