SÖZÜN BİTTİĞİ AN

SÖZÜN BİTTİĞİ AN

Okullar yakılıyor, Bingöl Diyarbakır yolu on beş gün kapatılıyor, Güneydoğuda devlet varlığı zayıflamış. Sözde çadır mahkemeleri kurulmuş. Sokaklar Pkk ve Şehir uzantısı Kck ya bırakılmış.

A+A-

Diyarbakır’da Kürtçe bilmediği için vatandaşımızın arabası yakılıyor, bebek katiline sekretarya oluşturma çabaları devam ediyor, Bardağı taşıran son damla ise Hakkâri’de Milletimizin Bağrından çıkan üç Mehmetçiğimiz şehit ediliyor, Analar ağlamasın diyenlere sesleniyorum. Bu şehitlerin Mehmetçiklerin anası yok mu? Yoksa onların anaları ana sayılmıyor mu? Sonra birileri çıkıyor Pişkin, Pişkin bütün bunlar provokasyon diyor.

Şimdi sizlere sesleniyorum; Ey! Makam, mevki, menfaat ve hırsları için bütün bu olanlara sessiz kalanlar, menfaatleri doğrultusunda karar verenler, İçinde yaşadığı Topluma önce kendi çıkarlarım diyerek İHANET edenler. Hala bunları yanında ve yakınında bulunduran, yöneticiler, onlarla bir araya gelen kişiler en az sizlerinde onlar kadar bu süreçte vebaliniz olduğunu unutmayın.

Bizler sizi affetsek, tarih affetmeyecek, bizler sussak sizin vicdanlarınız susmayacak ve gün gelecek kendi vicdan bataklığınızda yavaş, yavaş acı içinde kıvrana kıvrana boğulacaksınız.

Düştüğünüz bu ihanet çukurunun cezasını sadece siz değil çocuklarınızda çekecek. Sizin taşıdığınız bu kara lekeyi çocuklarınızda ömür boyu alınlarında taşıyacaklar. Yarın çocuklarınız büyüdüğünde yaşıtları senin baban Devletini, Milletini, inançlarını, davasını, arkadaşlarını, makam, mevki ve menfaat için sattı diyecekler. Çocuklarınız bu durumdan kahrolacaklar. Her sizi gördüğünde ya da mezarınızı ziyaret ettiğinde neden baba diyecek ve KAHROLACAKLAR.

Ama hiç bir şey için geç sayılmaz. Kendiniz için değilse bile, geleceğimiz için, çocuklarınız için, çok değil BİRAZCIK ADAM olun. Güçlünün değil Haklının yanında, Menfaatin değil Adaletin yanında olun. İnanın daha mutlu huzurlu ve vicdanız rahat olacak.

Bu vesile ile dün Hakkâri’ de Haince yapılan saldırı ile şehit olan, birliğimize, dirliğimize, Vatanımıza, Milletimize, Kasteden düşmanlarımızla mücadele eden ve Hakkın rahmetine kavuşan TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH (CC) RAHMET diliyor. Acılı Ailesine ve Türk Milletine sabırlar diliyoruz. HEPİMİZE ALLAH(CC) SABIR VERSİN.

İçimiz kan ağlıyor, Bin kere lanet olsun. Mehmetçiğe kurşun atan bölücülere, katillere, hainlere, fitnecilere, ALLAH(CC) Milletimize kasteden hainlerin tuzaklarını boşa çıkarsın. AMİN.

UNUTMAYALIM! Herkesin bir hesabı varsa; ALLAH (CC) de bir hesabı vardır.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.