Sosyal Yardım Ödemeleri Eve Geliyor

Sosyal Yardım Ödemeleri Eve Geliyor

Samsun Valiliği’nin açıklamasına göre, ihtiyaç sahibi ailelerin sosyal yardım ödemeleri yarın saat 10.00’dan itibaren evlere gönderilecek.

A+A-

Samsun Valiliği, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paket Destek Programı çerçevesinde yardım almak için PTT önünde sıraya giren vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymamalarının ardından, vatandaşlara ödemelerin PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimleri tarafından ikametlerinde yapılacağını duyurdu.
Valilikten yapılan açıklama gereği, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 81 il ve 923 ilçede PTT aracılığıyla yapılacak 1.000 TL sosyal yardım ödemeleri 01.04.2020 tarihinde başladı. Ancak birçok ilde olduğu gibi Samsun ili PTT şubelerinde de aynı anda oluşan yoğunluktan dolayı, Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında bulaşması yüksek ihtimalli olduğundan vatandaşlar açısından ciddi risk oluşturmaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine İçişleri Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (PTT) ile yapılan görüşmelerin ardından; yapılacak ödemelerin vatandaşlara 03.04.2020 Cuma saat 10.00'dan itibaren PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimleri vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılması kararlaştırılmıştır." ifadelerine yer verildi. 

Sosyal Yardım Ödemeleri Eve GeliyorSosyal Yardım Ödemeleri Eve Geliyor
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum