Sosyal Medya’dan çağrı yaptı, Çığ gibi büyüyor

Sosyal Medya’dan çağrı yaptı, Çığ gibi büyüyor

Sosyal Medyada çığ gibi büyüyen çağrı; İhtiyaç sahiplerini mutlu ediyor.

A+A-

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, kendi sosyal medya hesabından yaptığı çağrı her geçen gün büyüyor. Şentürk hesabından yaptığı açıklamada ise şunlara yer verdi. “ Selamünaleyküm Kıymetli Kardeşlerim, malum Ramazan mağdur olan kardeşlerimiz var durumu İyi olmayan, İlk defa sosyal medyadan yardım kampanyasında bulunuyoruz. Bir koli 150 lira.

sosyal-medyadan-cagri-yapti-cig-gibi-buyuyor.jpg

Yardım edenlerimiz var birikmeye Başladık. Dağıtımını Bizzat Ben Yapacağım, yardım etmek İsteyen Bana özelden yazsın, bana sakın yazmayın yardımı gizli yapın niye yazıyorsunuz diye, peki sizlere nasıl ulaşacağız, hayra teşvik amacımız, şimdiden Allah niyetlerinizi kabul etsin, yardım etmek isteyenler özelden iletişime geçebilirler. Allaha emanet olun.

sosyal-medyadan-cagri-yapti-cig-gibi-buyuyor-001.jpg

Beytullah Şentürk ise yaptığı açıklamada şunlara yer verdi. “Amacımız iyilik halkası oluşturup ihtiyaç sahiplerine ulaşmaktır. Yarımlarımız çığ gibi büyüyor ve Ramazan’dan sonra da yardımlarımız inşallah Allah’ın izniyle sürecek. Hedefimiz sadece Ramazan ayında değil tüm aylarda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaktır. Ayrıca çağrımıza kulak veren, Almanya, İsviçre, Hollanda, Belçika ve İspanya'da ki gurbetçilerimize de teşekkür ediyoruz.  Şimdiden Allah niyetlerimizi kabul etsin dedi. 

sosyal-medyadan-cagri-yapti-cig-gibi-buyuyor-002.jpgsosyal-medyadan-cagri-yapti-cig-gibi-buyuyor-003.jpgsosyal-medyadan-cagri-yapti-cig-gibi-buyuyor-004.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum