Sosyal Medyada Yer Almak İçin Bir Uzmandan Yardım Alın!

Sosyal Medyada Yer Almak İçin Bir Uzmandan Yardım Alın!

Farklı sektörlerin konuşulduğu, sektörlerle ilgili sorunların, çözüm önerilerinin değerlendirildiği, Sektörel Bakış’a bu hafta, Play Medya Reklam Ajansı Sosyal Medya Uzmanı Özgür Yüksel Taş konuk oldu.

A+A-

Sizin için çalışıyoruz sloganıyla hizmetlerine devam eden Play Media Reklam Ajansı, firmaların ve şahısların aynı anda birçok müşteriye değil belirli müşterilere en iyi ve en kaliteli hizmeti nasıl sunmaları gerektiğini Sektörel Bakış'ta dinleyicilerimizle paylaştı.

REKLAM PLANLAMANIZI İYİ YAPIN

Web Tasarım, Mobil Uygulama, Seslendirme, Tv ve Radyo Reklam, Belgesel, Tanıtım Seslendirmeleri, Tv ve Sosyal Medya İçin Reklam ve Tanıtım Filmleri, Havadan Görüntüleme, Resim, Video Kayıt, Montaj, Tasarım, Sosyal Medya Reklam Planlamalarında aktif şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Taş; “Sosyal medyada yer almak için bir uzmandan yardım alın” dedi.

REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ!

Önceden reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla, hareket edilirdi. Reklam ve Reklamcılığın ne demek olduğunu anlayıp, hayatımıza reklamla neler katabileceğimizi gördükten sonra reklamın iyisi kötüsü olduğunu anladık. Firmalar öncelikle hedef kitlelerini iyi belirlemeli, vereceği mesajı nerede verebileceğini iyi belirlemeli, mesajı doğru vermelidir. Bunu en iyi reklam planlaması ile yapabilir. Reklam planlamasını da işin uzmanıyla yapmalıdır.

DİJİTAL REKLAMCILIK HAYATIMIZA 2002'DEN SONRA GİRDİ

Dijital reklamcılık denildiğinde aklımıza ilk gelenin e-ticaret sitesi olduğunu belirten Taş; "Firmalar e-ticaret yapmıyorsa, dijital reklamcılığa sıcak bakmaz. Oysa dünya, markalardan oluşturulan bir algıyla yönetilir. Sizde dijital reklamcılık (sosyal medya reklamcılığı) na gerekli önemi vererek, markanızın bilinilirliğini arttırabilirsiniz. Bu da bir algı yönetimidir. Var olduğunuz sektörde ilk akla gelen isim olmayı başarmak için reklamın her türlüsünü ve en doğrusunu yapmak gerekir. Buradan firmalara özellikle şunu belirtmek istiyorum ki; sosuyal medya reklamcılığında mutlaka bir uzmandan yardım alın veya bünyenizde uzman birini çalıştırın" dedi.

sektorel-bakis.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.