SOSYAL GİRİŞİMCİLER PROJELERİNDE BAFRA DAMGASI

SOSYAL GİRİŞİMCİLER PROJELERİNDE BAFRA DAMGASI

Anadolu Vakfı ile Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “ Sosyal Girişimci Öğretmen” proje yarışmasında dereceye giren okul ve öğretmenlere ödülleri verildi.

A+A-

“Sosyal Girişimci Öğretmen Proje Yarışması” ödül töreni Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Vakfı işbirliği ile 22 ilde düzenlenen "Sosyal Girişimci Öğretmenler" proje yarışmasında 475 projede ilk üçte yer alan 1.Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2.Atatürk Ortaokulu 3.Fatma Aliye Anaokulu ödüllerini aldılar.

Ayrıca ödül törenine katılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ilk öncelikle 22 il arasında düzenlenen Sosyal Girişimci Öğretmenler projesi yarışmasında 475 proje arasından Bafra damgasını vurarak ilk 3’e girmeyi başarmıştır. Bu nedenle dereceye giren ilk 3 okulumuzun müdür, öğretmen, öğrencilerini tebrik ederken, anne ve babalara da teşekkür ediyorum.  Bu okullarımız güzel bir çalışma neticesinde büyük bir başarı elde etmişlerdir. İnşallah bu sene okullarımız daha güzel projelere imza atacaklarını ümit ediyorum.  Bu nedenle Bafra’mızda daha güzel projeler üreterek hem Bafra’nın eğitim kalitesini daha yüksek seviyelere çıtasını yükseltecektir. Geçen yıl ektiğimiz proje tohumlarının ürünlerini almaya başladık. Projeyle yatıp, projeyle kalktık. Bu konuda Kaymakamlığımızın girişinde bir proje ……. Birimi kurduk. Tüm Bafra’lıların hizmetine sunduk” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.