SORUNLARI ÇÖZDÜK DİYORLAR, SORUNLAR DAĞ GİBİ ÇÖP GİBİ DURUYOR!

SORUNLARI ÇÖZDÜK DİYORLAR, SORUNLAR DAĞ GİBİ ÇÖP GİBİ DURUYOR!

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal Ünlü Bugün Saat 14.00 da Sette Yolu Üzerinde Bulunan Çöplüğe Gitti ve Basın Açıklamasında Bulundu.

A+A-

Yaptığı açıklamada, ‘’ BU ÇÖP DAĞLARINI BİR GÜN OLSUN GELİP GÖRMEDİNİZ Mİ? BAFRAYI ÇEVRELEYEN BU ÇÖPLÜK SİZİ HİÇ RAHATSIZ ETMEDİMİ?

10 Yıl MHP yönetti Bafra’yı, onun ardından bir 10 yıl da AKP işin başında mutlak iktidarla.
       Bafra da içtiğimiz suya çöp karışıyor mu? Bafralı hemşerilerimi etrafı çöp ve çöpün ürettiği kimyasallardan oluşan bu havayı solumaya, bir çöp kentte yaşamaya mahkûm bırakmadılar mı?
        Bafra bizim ve Bafra’nın yaralarına çare biziz. Bu gün çöp tarlalarını protesto etmek için buradayız. 30 Marttan sonra Bafra da ilk işimiz bu çöp tarlalarından kurtulmak ve Bafra’yı modern çöp arıtma tesisine kavuşturmak olacaktır. Bunu ancak biz yaparız. Köylerde, mahallelerde gezip vaatlerde bulunmakla bu iş olmuyor. Adama sormazlar mı 10 ar yıl Bafra’yı yönettiniz de ne oldu diye, bırakın Bafra’yı, ufkunu kapatmayın Bafra’nın demezler mi adama. Halkın tokadı yoktur ama vurduğu yere de derman yoktur bu halk size gereken dersi sandıkta verecektir’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.