Son Dakika! Kayıp Ecrinin Cesedi Bulundu

Son Dakika! Kayıp Ecrinin Cesedi Bulundu

Samsun'un Vezirköprü'nün ilçesinde 22 gündür kayıp olan 1 buçuk yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın cansız bedeni bulundu.

A+A-

Samsun'un Vezirköprü'nün ilçesinde 22 gündür kayıp olan 1 buçuk yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın cansız bedeni bulundu.

22 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin bebekten 22 gündür haber alınamıyordu. Türkiye'nin gündemine oturan olayda bugün iftar saatinde ise yeni gelişme yaşandı. Bugün yapılan arama tarama çalışmaları sonrasında iftar vakti  çalışma yapan Jandarma ekipleri ormanlık alanda yüzü tanınmayacak halde bebek cesedi ile karşılaştı. Cesedin üzerinde ise Ecrin bebeğe ait olduğu iddia edilen elbiselerin de olduğu öğrenildi.

SAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığı 07/05/2019 tarihinde kaybolan 1.5 yaşındaki çocuk Ecrin Kurnaz’la ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada;

''Kişiyi Hürriyetinden Alıkoyma ve Kasten Adam Öldürme suçlarına ilişkin olarak soruşturmaya devam edilmekte olup, evinin 6 km. ötesinde çocuk ayakkabısı bulunması üzerine, ayakkabının kaybolan çocuğun ayakkabısı ile aynı vasıflara haiz olması nedeniyle, tespit edilen bölgede arama tarama faaliyetlerine başlanılmıştır.

Arama çalışmaları neticesinde dere yatağının kenarında benzer yaşlarda bir çocuğa ait olduğu tahmin edilen kafatası ve dağınık halde kemikler bulunmuş olup, tespit edilen kemiklerin kaybolan çocuğa ait olup olmadığı hususunda, olay yeri inceleme işlemleri Cumhuriyet Savcısı huzurunda devam etmektedir.'' ifadesinde bulunuldu.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.