Sokak Hayvanları İçin Kermes

Sokak Hayvanları İçin Kermes

Sinop'ta, Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından sokak hayvanları yararına kermes düzenlendi.

A+A-

 

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi İrem Ebru Kuru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda Sakarya Caddesi üzerinde bir dükkan da sokakta yaşayan ve yardıma muhtaç hayvanlara yardım etmek amacıyla kermes düzenlediklerini söyledi.

Kermesten elde edilecek gelirin, sahipsiz sokak hayvanlarının doyurulma ve tedavi giderlerini karşılamak amacıyla kullanılacağını ifade eden Kuru, şöyle konuştu:

"Düzenlediğimiz kermesten elde edeceğimiz gelirle, sahipsiz hayvanlara öncelikle mama ve aşı almayı hedefliyoruz. Ayrıca hastalanmaları durumunda tedavileri, ilaç masrafları ve kısırlaştırma gibi harcamalar yapıyoruz. Düzenlediğimiz kermes için hayvansever vatandaşlarımız, giymedikleri kullanmadıkları kıyafetleri ve eşyaları bize getiriyor.

Bizde gelen kıyafet ve eşyaları çok uygun fiyatlarla satıyoruz. Derneğimizin geliri olmadığı için sokak hayvanlarına destek sağlamamak için her yıl kermes düzenliyoruz. 5 gün açık kalacak kermesimize duyarlı hayvansever vatandaşlarımızın destek vermesini  bekliyoruz." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.