Bafra Tekel Otoparkı Kapatıldı

2019 yılında Bafra’da bulunan Tekel'in arazisi, ücretsiz otopark olarak halkın hizmetine sunulan otopark bu akşam mülk sahibi tarafından kapatıldı.

A+A-

2019 yılında Bafra’da bulunan Tekel'in arazisi, ücretsiz otopark olarak halkın hizmetine sunulmuştu. Bu alan, Bafra halkı için önemli bir park yeri olarak kullanılırken, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından altı otopark, üstü park olacak şekilde kamulaştırma kararı alınmış ve bu haber kamuoyuyla paylaşılmıştı.

Yıllar Sonra Kapatma Kararı

Aradan geçen yılların ardından, bugün Tekel Otoparkı alanının mülk sahibi ve avukatları tarafından otopark girişine özel mülk tabelası yerleştirilerek kum dökülmek suretiyle kapatıldı. Şirket avukatı yaptığı açıklamada, vatandaşların araçlarını bir an önce otoparktan almalarını istediklerini belirtti.

Vatandaşlardan Tepki

Otoparkın aniden kapatılması, Bafra’da yaşayan vatandaşlar arasında büyük bir şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı. Araç sahipleri, alternatif park yerleri konusunda bilgilendirilmek istediklerini ve park sorunlarının nasıl çözüleceği konusunda yetkililerden açıklama beklediklerini dile getirdiler.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Bafra Belediyesi veya Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden, Tekel Otoparkı’nın neden kapatıldığı ve bu durumun ne kadar süreceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Vatandaşlar, yetkililerden konuyla ilgili açıklama beklerken, otoparkın kapatılmasının ardından oluşabilecek trafik sorunlarının nasıl çözüleceği merak konusu oldu.

Alternatif Çözümler Aranıyor

Otoparkın kapatılmasının ardından Bafra’da araç sahipleri için alternatif park yerlerinin oluşturulması gerekliliği gündeme geldi. Bu süreçte, vatandaşlar ve yetkililer arasında yapılacak işbirliği ve iletişim, Bafra’daki park sorunlarının hafifletilmesine yardımcı olabilir.

 

ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.