SMSO’DAN “AKTİF TİCARET” HAMLESİ

SMSO’DAN “AKTİF TİCARET” HAMLESİ

Samsun Madeni Sanatkârlar Odası, üyelerinin ticari anlamda ivme kazanması, kendini geliştirmesi ve özellikle proje fikirlerinin hayata geçmesi için “Aktif Ticaret” projesini hayata geçiriyor.

A+A-

Amaçlarının SMSO üyelerinin ticari faaliyetlerinde yanında olmak olduğunu belirten SMSO Başkanı Eyüp Aydın, “ Ticaret, her zaman aktif olmayı ve her zaman gelişim ister. Bizim üyelerimizle birlikte yüzümüz hep gelişime dönük olacaktır” dedi.

PROJE VE BİLİŞİM OFİSİ HAYATA GEÇTİ

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası olarak bu güne kadar bütün meselelere pozitif anlamda katkı sağlamak için, her zaman ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Aydın, şartlar ne olursa olsun her zaman esnaftan yana taraf olduklarını belirterek, çözüme katkı sağlayarak aktif ticaret hayatını desteklemek istediklerini söyledi. Eyüp Aydın, “Oda olarak seçilirken verdiğimiz sözlerimizi hayata geçirmenin yanı sıra, dönemsel gerçeklerimizi göz ardı etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün itibariyle odamız, proje destek ve bilişim ofisini hayata geçirmiştir. Bu kapsamda üyelerimiz ile toplantılar yapılmaya başlanmıştır. İşini geliştirmek, değiştirmek, yenilemek, satış ve pazarlama üzerine hamle yapmak, makine teçhizat almak, ulusal ve dış pazarlara açılmak gibi birçok başlıkta fizibilite oluşturmak isteyen üyelerimiz bu hizmeti ücretsiz alacaklar” diye konuştu.

DOĞRU TEŞHİS DOĞRU ANALİZ

Yatırım yapmak kadar mevcut işlerine yatırım almanın da çok önemli olduğunun altını önemle çizen Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, çeşitli kurumların esnaf ve aktif ticaret yapanlar için çok önemli destekler sağladığını belirttiği açıklamasında, bu yatırım ve destekleri değerlendirmenin hayati önem taşıdığını söyledi. Aydın, “ Bu desteklerden hemen hemen herkesin haberi var. Ancak bu desteklerin faydalı olmasının tek yolu, ihtiyaçların doğru olarak belirlenmesinden geçiyor. Odamız, Proje ve Bilişim Ofisinde üyelerimize bu noktada gereken yol haritasını çizmek için faaliyetlerine başlamıştır. İsteyen bütün üyelerimize bir nevi ücretsiz ticari check up yapıyoruz. Ortaya çıkan yol haritası ve analiz çalışmasını istediği gibi değerlendirmek ise üyemizin uhdesinde olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.