SMMM Engin Şen MHP Bafra Belediye Başkanlığı için A.Adaylığı Başvurusunu yaptı

SMMM Engin Şen MHP Bafra Belediye Başkanlığı için A.Adaylığı Başvurusunu yaptı

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen MHP Bafra Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı Başvurusunu yaptı.

A+A-

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen MHP Bafra Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı Başvurusunu yaptı 

 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi öncesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için  başvurusunu yaptı.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen, Ankara’ya giderek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi için MHP Bafra Belediyesi Başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu.Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde ise bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra başvuru formunu MHP Genel Başkan Yardımcıları  Sadir Durmaz ile Fethi Yıldız’a aday adaylığı için dilekçesini sundu.

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen'e Milliyet Hareket Partisi Bafra Belediye Başkanlığına aday adayı olan aday adaylığı süresince yapacakları çalışmalar için başarılar diledi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen yaptığı açıklamada,’’Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize giderek Bafra Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Partimizin Genel Başkanı Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret edip hayır dualarını aldık.  Bafra sevdasıyla çıktığımız hizmet yoluna bizi layık gören değerli büyüklerim ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederken,Hayırlara vesile olsun inşallah.’’diyerek sözlerini tamamladı.

ENGİN ŞEN KİMDİR?

02.04.1975, Bafra - Samsun doğumluyum. Değerli ülkücü ağabeylerimden bilgi ve eğitim alarak İlk ve ortaöğretimimi vatanseverlik ve milliyetçilik bilinciyle Bafra’da tamamladım. 

Efsane genel başkanımız, başbuğumuzu da ortaokul yıllarımda tanıdım.
 
1994 yılında İnönü Üniversitesi, İktisat Fakültesi’ni kazanıp eğitimime Malatya’da devam ettim. Malatya Ülkü Ocakları’nda bir dönem öğrenci temsilciğinde görev aldım. 

Milliyetçilik ruhuyla Ülkücü etkinliklerde bulundum. Dava dostum Şakir Yiğit, 1994 yılı Şubat ayında hain PKK’lı ve dev solcu grubun kalleşçe pusu kurmasına karşı Ramazan ayında verdiğimiz mücadele esnasında gözlerimin önünde şehitlik makamına erişti. Ben de ağır yaralanarak Ülkücü gazisi olma şerefine nail oldum. 1997 senesinde İnönü Üniversitesi’nden mezun oldum.
İçimde sönmek bilmeyen vatan aşkıyla askerlik görevimi, 1998 yılında Kayseri komando tugayında yaptım. Şimdi ise sevdalısı olduğum Bafra’da serbest muhasebeci ve mali müşavirlik yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Sosyal sorumluluk projelerinde, Ülkücü etkinliklerde ve gönüllülük esaslı çalışmalarda elimden geldiğince rol almaya çalışıyorum. 

Doğup büyüdüğüm, tüm hayatımı sarf ettiğim Bafra’mızı daha da ileriye taşımak için üzerime düşen ne varsa fazlasıyla ve layığıyla yerine getirmeye hazırım. Vatansever ruhla vatandaşlara ve Bafra’mıza hizmet edip hak ettiği değeri vermek istiyorum. Bu görevi adaletle, onur ve şerefimle yerine getirip “üç hilali” Bafra Belediyesinde gururla sergilemek ve ilkelerini uygulamak, “İşte gönülden milliyetçilik, gerçek ülkücülük böyle olur dedirtmek istiyorum.’’dedi.

smmm-engin-sen-mhp-bafra-belediye-baskanligi-icin-a-adayligi-basvurusunu-yapti.pngsmmm-engin-sen-mhp-bafra-belediye-baskanligi-icin-a-adayligi-basvurusunu-yapti-001.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.