SKM Açılışında Hamit Kılıç'a Sevgi Seli

Bafra SKM açılışı adeta mitinge döndü, Bafralılar alanı hınca hınç doldurdu... AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi mitinge dönen bir coşkuyla açıldı.

A+A-

Bafra SKM açılışı adeta mitinge döndü, Bafralılar alanı hınca hınç doldurdu... AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi mitinge dönen bir coşkuyla açıldı.
Cumhur İttifakı AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bafra’da hitap eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun’umuzu Türkiye Yüzyılı’nın en parlak yıldızı yapma hedefimize vatandaşlarımızla birlikte bir ahenk içerisinde ulaşacağız. Dinlemek, anlamak, ahenk içinde olmak bizim yola çıkış noktamız” diye konuştu.
Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi büyük bir coşkuyla açıldı. Bafra 100.yıl Bulvarın daki SKM açılışına davetlilerle birlikte Bafralılar adeta akın etti. Açılıştan çok mitinge dönüşen program ittifak ortaklarını da memnun etti. 
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “AK belediyelerimizle, eser ve hizmet anlayışımızla Samsun'umuza ve Bafra'mıza hizmet edeceğiz. Biz, insan odaklı, insanlarımız için çalışıyoruz. Samsun'umuzun yararına hizmet edecek projeler hayata geçirecek, insanlarımızın ve şehrimizin önceliklerini ön planda tutacağız. Samsun'umuzun nadide ilçesi Bafra'mızda Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışının gerçekleştirdik. Bafra'mız gerek bereketli ovası, gerekse eşsiz güzelliğe sahip Kuş Cenneti ile adı ülkemiz sınırlarını aşmış bir yer. Biz Büyükşehir olarak ilçelerimizin tamamının kültürel değerlerini, doğal güzelliklerini, tarihi miraslarını; kısacası turizm potansiyelini, 17 ilçemizin tamamında uyumlu bir çalışma ile cazibe merkezleri haline getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Samsun için çalışacağız.” diye konuştu.

Açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ve Av.Ersan Aksu, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Cumhur İttifakı AK Parti Bafra  Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,Bafra MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu,AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Doğan Önder, her iki partinin il ve ilçe yönetimleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Bafra SKM açılışı adeta mitinge döndü, Bafralılar alanı hınca hınç doldurdu... AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi mitinge dönen bir coşkuyla açıldı.

hamit-kilica-sevgi-seli-32.jpghamit-kilica-sevgi-seli-31.jpghamit-kilica-sevgi-seli-30.jpghamit-kilica-sevgi-seli-27.jpghamit-kilica-sevgi-seli-24.jpghamit-kilica-sevgi-seli-25.jpghamit-kilica-sevgi-seli-23.jpghamit-kilica-sevgi-seli-22.jpghamit-kilica-sevgi-seli-21.jpghamit-kilica-sevgi-seli-20.jpghamit-kilica-sevgi-seli-19.jpghamit-kilica-sevgi-seli-18.jpghamit-kilica-sevgi-seli-17.jpghamit-kilica-sevgi-seli-16.jpghamit-kilica-sevgi-seli-15.jpghamit-kilica-sevgi-seli-14.jpghamit-kilica-sevgi-seli-13.jpghamit-kilica-sevgi-seli-12.jpghamit-kilica-sevgi-seli-11.jpghamit-kilica-sevgi-seli-10.jpghamit-kilica-sevgi-seli-9.jpghamit-kilica-sevgi-seli-8.jpghamit-kilica-sevgi-seli-7.jpghamit-kilica-sevgi-seli-6.jpghamit-kilica-sevgi-seli-5.jpghamit-kilica-sevgi-seli-4.jpghamit-kilica-sevgi-seli-3.jpghamit-kilica-sevgi-seli-2.jpghamit-kilica-sevgi-seli-1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum