Sizin Burcunuz Hangisi ???

Sizin Burcunuz Hangisi ???

AY BİZE NELER FISILDIYOR?

A+A-

AY BİZE NELER FISILDIYOR?

BUGÜN Ay, Yengeç burcunda dolaşıyor. Gün içinde yeni meselelerden daha çok geçmişten kalma konu ve olaylara odaklanabiliriz. Ailemizi ve sevdiklerimizi koruma içgüdüsüyle hareket edebilir ve zaman zaman fedakâr davranışlar sergileyebiliriz. Bugün mantığımız ve duygularımız arasında gidip geleceğimiz, neye göre hareket edeceğimizi kestiremeyeceğimiz bir gün olabilir. Gün içinde önemli kararlar almaktan kaçınmak yararımıza olacak. Tahminlere göre değil gerçeklere göre ilerleyelim. 

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Güne aile konuları ve ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. İş alanlarınızda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Düşünceleriniz çözüme yönelik çalışacak. 

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yakın çevre konularınız ve iletişime dayalı işleriniz ön planda olabilir. Sanat alanlarında keyfinize diyecek olmayacak. Beklenmedik olaylar karşısında ani tepkilerden kaçınmalısınız. 

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal ortamlarınızda, para konularında ani tepkiler verebilirsiniz. Ev hayatınızda her şeyi siz düşünüyorsunuz. Bu durum sizi yorsa da ailenizle keyifli zaman geçireceksiniz. 

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Güne kişisel istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. İş alanlarınızdaki bazı stresleriniz gün içinde sizi yorabilir. Yakın çevrenizdeki insanların yardımına koşabilirsiniz. 

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün derinden giden ve biraz da isteksiz yapınızla olayları dışarıdan izlemek hoşunuza gidebilir. Seyahat ve eğitim alanlarınızda beklenmedik olaylara kafanız takılmasın. 

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayati konularla ilgili görüşmeler ön planda olabilir. Sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi seveceksiniz. Parasal meselelere biraz daha sakin yaklaşmanız gerekiyor. 

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Güne iş ve kariyer alanlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Ortaklı işlerinizde bazı düzensizlikler oluşabilir. Kafanızda oluşturduğunuz fikirler için bazı planlar yapabilirsiniz. 

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal çevrenizde önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir. Bugün, dış ortamlar fazlasıyla ilginizi çekecek. İş alanlarınızda gereksiz tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. 

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kariyer alanlarınızda önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Kendinizi hareketli ortamların içinde bulacaksınız. Ortaklaşa para konularında beklenmedik tepkiler vermeyin. 

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Değişik yerlerde bulunmak ilginizi çekiyor. Özel yaşantınızda gün içinde ufak tefek anlaşmazlıklar olsa bile, sevdiğiniz insanın isteklerine önem vererek hareket edeceksiniz. 

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İletişime dayalı iş alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Ortaklaşa para alanlarınızda gelişmeler yaşanabilir ve önemli konuşmalar gündeme gelebilir. 

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özel hayatınızdaki konuşmalar sizin için önemli olacak. Sevdiğinizle paylaşımlarınız keyfinizi artıracak. Bugün, keyfiniz için yapacağınız harcamalarınız fazla olabilir. 

 

KAYNAK:HABERTÜRK MAGAZİN/HANDE KAZANOVA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.