Siz önce birliği kabul etmelisiniz

Siz önce birliği kabul etmelisiniz

Başkan Nair, “siz önce birliği kabul etmelisiniz”

A+A-

Bafra Kızılırmak Sulama Birliği Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Altınkaya Sulama Birliği Toplantı Salonunda bir araya gelen Kızılırmak Sulama Birliği Meclis üyeleri, Divan Başkanlığına Birlik Başkanı Kemal Nair’i Kâtip Üyeliklerine Zeki Dursun ve Nazım Arslanı getirdi.

2013-15 yıllarının mali yılı tahmini Bütçenin Görüşülmesi, Beyanname vermeme cezasının Belirlenmesi ve Birliğin İşlerinin Yürütülmesi İçin Çalıştırılması Gereken Personellerin sözleşme Akdi yapabilmek için, Birlik Başkanına yetki verilmesi toplam 3 maddenin görüşülerek oybirliği ile kabulünün ardından gündem dışı ele alınan konuların başında ise sulama ücretlerine yapılan zamlar ve Beyanname cezaları geldi.

Bafra Kızılırmak Sulama Birliği Başkanı Kemal Nair, yaptığı konuşmada birliğin 3 yıl önce kurulduğunu ve çok zor şartlar altında hizmet verdiğini, herkesin bu birliğe sahip çıkmasının gerektiğini ifade etti. Nair, “biz 3 senedir tırmalıyoruz şu birliği ayakta tutmak için. Bazı köylerimizde bırakın birliğe üye olmayı yıkmak için elinden geleni yapıyor. Yıkamazsınız bu birlik kanunla, yasayla kurulmuştur. Siz önce bu birliğin varlığını kabul etmelisiniz. Bu birlik benim babamın malı olmadığı gibi kimsenin de babasının malı değil. Bu gün ben varım yarın bir başka arkadaşım gelecek. Burada amacımız hizmettir. Hizmet verebilmek içinde herkesin bu birliğe üye olup sahip çıkmanız vatandaşlık borcudur” diye konuştu.

Bafra Kızılırmak Sulama Birliği Başkanı Kemal NAİR, Dursun Ali YILMAZ, Kani GÖKÇE, Aydın SEZER, Sait KARAGÖL, Sefer DURAN İbrahim ÖZEN, Nazım ARSLAN, Turan ÖKSÜZ, İlyas UZAN, Erol KAYA, Hasan DOĞAN, Bayram YAVUZ, Yusuf Sadık YEREBAKAN, Şevki KARAGÖL, Adnan TURAN, Behzat PİLOĞLU, Hamdi ULUSOY, Şükrü ARSLAN, Mustafa KUL, Hamit HASPULAT, Zeki DURSUN, Şehmi TANYERİ, Necati ÖZMEN, Vedat SANCAR, Mustafa YILMAZ, Halim ALBAYRAK, Salih BAŞ, Mehmet TEPE, İbrahim BALKAYA, Adnan GÜMRÜKÇÜ, Davut ASAN ve Turan SEVİNÇ, 43 üyeden 33 üyenin katılımıyla gerçekleşen toplantı dilek ve temennilerle son buldu.

Haber:Vural YEŞİLYURT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.