Siyasi kapışmalarınıza bu şehrin kurumlarını ve çocuklarını alet etmeyin

Siyasi kapışmalarınıza bu şehrin kurumlarını ve çocuklarını alet etmeyin

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, son zamanlarda Bafra gündeminde olan Öğretmenevi ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

A+A-

Yılmaz mesajında, "Ekim ayından bu yana Bafra Öğretmen Evi basın ve sosyal medyaya konu olmakta. Ekim ayında Bafra Öğretmenevi Müdürlüğü’nde görev değişikliği oldu. Eski müdür Nerviz Sekmen görevden alındı. Yerine Kazım Aygün göreve getirildi. Daha sonra mahkeme kararıyla tekrar Nerviz Sekmen göreve getirildi. Yine gündem oldu ama siyaset tekrar Kazım Aygün’ü göreve getirdi. Yazılanlara göre denetimlerin selameti için Kazım Aygün bir süreliğini tekrar görevinden alındı.

Beş ayda neden öğretmenevi ve müdürlükleri bu kadar konu oldu. Söylenenlere göre bürokrat atamalarındaki siyasi çatışmaların bir örneğini Bafra’da yaşıyoruz.

Sistem değişikliğinden sonra Bakanlıklara bağlı bütün kurumlarımız sorgulanır hale geldi. Vekillerini AK Parti teşkilatlarınız ancak Bürokratlarla uğraşmakla iyi geliyorlar. Zaman zaman vekiller ve teşkilatlar da çatışma içine giriyorlar. Sonra da kurumlarımız sorgulanır hale geliyor. Yönetim bozukluğunun yanına siyasi hesaplaşmalar da eklenince olan kurumlarımıza oluyor. Bafra Öğretmen Evi ve Müdürleri sürekli Bafra’nın kamuoyunun gündeminde. Siyasi rekabet ve inatlaşmalarınıza ne bu şehrin çocuklarını alet edin, ne de güzel Bafra’mızı farklı algılatın.

Yönetme beceriksizliğinizin olumsuz sonuçlarını Bafra’nın kurumları ve çocukları çekmemelidir.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı 
Aydoğan Yılmaz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.