ŞİŞKO NURİ’YE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

ŞİŞKO NURİ’YE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor, 63. yaş gününü kutlayan Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’i doğum günü nedeniyle ziyaret etti.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde kalan ve 63 yaşına basan Şişko Nuri’ye Samsunspor Başkanı Emin Kar, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, Samsunspor Kulübü yöneticileri ve futbolcular sürpriz yaparak doğum günü düzenledi.
Düzenlenen doğum günü sürprizinde Başkan Emin Kar, Şişko Nuri’ye Samsunspor forması ve yağmurluk hediye ederken, Şişko Nuri de Başkan Kar’a kendi çıkarmış olduğu ‘Dolu dolu sanat yıllarım’ adlı kitabını hediye etti.
Sürprizde Samsunsporlu futbolcular Şişko Nuri’nin doğum gününü kutlarken, Şişko Nuri’nin de sevinçten burnu kanadı.
İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Seven de Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Şişko Nuri’ye kitap hediye etti.
Doğum gününde Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’i yalnız bırakmak istemediklerini belirten Turgay Gölbaşı, “Biz Samsunspor Kulübü olarak Şişko Nuri’yi yalnız bırakmak istemedik. O da bizi yalnız bırakmıyor. Son 2 maçımızda yanımızda oldu ve onun sayesinde yenmiş olduk” dedi.
Ziyaretten mutluluğunu dile getiren Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin, “İnşallah bundan sonraki Samsunspor maçlarına gitmek istiyorum. Gayem Samsunspor’un bir yerlere en iyi şekilde gelmesidir. Başkanımız ve futbolcu arkadaşlarımıza Bolu’dan gol atarak zaferle dönmelerini bekliyorum” diye konuştu.
Bolu maçının önemli olduğunun altını çizen Samsunsporlu defans oyuncusu Cemil Adıcan, “3 haftadır belli bir çıkışımız var. Bu çıkışı devam ettirmek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Takımıma çok güveniyorum. Bolu’dan en az puan ve puanlarla döneceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.