SİNSİ PLANLARA KARŞI UYANIK OLMAK ZORUNDAYIZ

SİNSİ PLANLARA KARŞI UYANIK OLMAK ZORUNDAYIZ

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal Ramazan Ayı münasebeti ile yazılı bir mesaj yayınladı.

A+A-

Öcal Şunları kaydetti;

 

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan bu mübarek aya kavuşmanın bahtiyarlığı içindeyiz.

Ramazan, yardımlaşmanın, paylaşmanın, bizi biz yapan ortak değerlerde buluşmanın adıdır. Bu manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

Bu mübarek ayda yapacağımız ibadet ve çalışmaların, bir an evvel İslam birliğinin kurulmasına vesile olsun. Çünkü gerçekten İslam âlemi tarihin en önemli süreçlerinden birini yaşamaktadır. İslam ülkeleri acımasız işgallerin hedefi halindedir. Emperyalist güçler, son dönemde yaşanan İslami uyanışın önünü kesmek, İslam ülkeleri arasında yeni ihtilaflar oluşturmak için karanlık ve sinsi planlarını uygulamaya çalışmaktadır. Bu sinsi planlara karşı uyanık olmak ve daha fazla kenetlenmek zorundayız.    

Cenab-ı Hak'tan bizlere; gücün değil hakkın hâkim olduğu yeni bir dünyanın kurulması için şuurlanma ve çalışma gücü vermesini diliyorum. Bu mübarek ayın İslam âleminin kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle aziz milletimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.