Sinop’ta Şok Edici Kavga: Yüzüne Tornavida Sapladı

Sinop’un Meydankapı Mahallesi İtfaiye Caddesi’nde iki kişi arasında çıkan kavgada kan donduran bir olay yaşandı.

A+A-

Sinop’un Meydankapı Mahallesi İtfaiye Caddesi’nde iki kişi arasında çıkan kavgada kan donduran bir olay yaşandı.

Yüz Bölgesine Tornavida Sapladı

Olay, saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akın G. ile Necmi B. arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, Akın G.’nin Necmi B.’nin yüz bölgesine tornavida olduğu iddia edilen bir cisimle saldırdığı öğrenildi.

Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Necmi B., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili Akın G. gözaltına alınırken, polis ekipleri inceleme başlattı.

Sağlık Durumu ve Soruşturma

Necmi B.’nin sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi verilmezken, olayın detaylarının ortaya çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.