SİMURG ATEŞİ BAFRA’DA

SİMURG ATEŞİ BAFRA’DA

“Ben değil, Biz varız” düşüncesiyle bir araya gelen, 10 İl de başlayan hareketlerini 30 İlle birlikte tüm Türkiye’ye taşımayı amaçlayan Simurglar, bu kez Samsun Bafra’da buluştu. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise onları yalnız bırakmadı.

A+A-

Program'a, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu ve Yönetimi Katıldı.

Bafralı şair-yazar Süleyman Altunbaş’ın ev sahipliğinde Gençlik Merkezinde bir araya gelen Simurg üyelerini tebrik eden Başkan Şahin kendilerine plaket takdim etti.

Program sonunda başkan Şahin’e kitaplarını hediye eden şairlerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin:"Bir milletin kültür ve sanat hayatının devam etmesi, varlığının devam etmesi ve gelişmesi adına gönüllü olarak emek verenleri kutluyorum.Bir milletin yazar ve şairleri susarsa o milletin heyecanı ve hissi de kalmaz. O bakımdan sizleri ne kadar tebrik etsek azdır. Zaman ayırıp buralara geldiniz bizleri şereflendirdiniz; bu yüzden sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." Dedi.           

Türk edebiyatında yeni bir nefes, yeni bir çığır amacıyla  10 Şehir 10 Şair Projesi kapsamında bir araya gelen Türkiye’nin seçkin şair ve yazarlarından oluşan  Simurglar,Antalya’da başlayan çıkış hareketlerini Samsun Bafra’da sürdürecek. Bafralı Şair – Yazar Süleyman Altunbaş’ın ev sahipliğini yapacağı Bafra toplantısı, tanıtım ve imza gününün ardından Samsun ve Bafra’nın tarihi ve turistik yerlerinin gezilmesi ile son bulacak.

simurg-atesi-bafra’da.JPGsimurg-atesi-bafra’da-001.JPGsimurg-atesi-bafra’da-002.JPGsimurg-atesi-bafra’da-003.JPGsimurg-atesi-bafra’da-004.JPGsimurg-atesi-bafra’da-005.JPGsimurg-atesi-bafra’da-006.JPGsimurg-atesi-bafra’da-007.JPGsimurg-atesi-bafra’da-008.JPGsimurg-atesi-bafra’da-009.JPG

simurg-atesi-bafra’da-011.JPGsimurg-atesi-bafra’da-012.JPGsimurg-atesi-bafra’da-013.JPGsimurg-atesi-bafra’da-014.JPGsimurg-atesi-bafra’da-015.JPGsimurg-atesi-bafra’da-016.JPGsimurg-atesi-bafra’da-017.JPGsimurg-atesi-bafra’da-018.JPGsimurg-atesi-bafra’da-019.JPGsimurg-atesi-bafra’da-020.JPGsimurg-atesi-bafra’da-021.JPGsimurg-atesi-bafra’da-022.JPGsimurg-atesi-bafra’da-023.JPGsimurg-atesi-bafra’da-024.JPGsimurg-atesi-bafra’da-025.JPGsimurg-atesi-bafra’da-026.JPGsimurg-atesi-bafra’da-027.JPGsimurg-atesi-bafra’da-028.JPGsimurg-atesi-bafra’da-029.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.