ŞİMŞEKDEN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

ŞİMŞEK'DEN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Mhp Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama mesajı‏

A+A-

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, “Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan, emaneti devralacak Türk gençliğinin çatışma yerine uzlaşmayı, ayrışma yerine buluşmayı, nefret yerine,sevgiyi ve huzuru esas alan bir anlayışla yoğrulması ve yönünün bu istikamette çizilmesi gerekmektedir.” dedi.
 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cemalettin ŞİMŞEK, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu bayram vesilesi ile bir kere daha coşkuluyuz, gururluyuz. İlhamını ve coşkusunu Türk gençliğinden alan böylesine güzel günler, kuşkusuz sadece kutlanmak için değil aynı zamanda anlamına uygun kavramların vücut bulması gereken tarihi dönemeçlerdir” diye konuştu.

MHP Milletvekili ŞİMŞEK “Her şeyin bittiği sanıldığı anda yeniden doğmasını bilen yüce Türk milletinin 19 Mayıs’ta verilen  işaret ve sonsuzluk aşkı ile kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olması; teslimiyetçilik yerine Türk milliyetçiliğini, bölücülük yerine milli birliği esas alan, kul hakkını en büyük günah sayan, yalan yerine doğruyu erdem bilen, yüksek ahlak, yüksek feraset, yüksek dirayet sahibi olan, Dünyayı Türkçe okuyan, hukukun üstünlüğüne sözde değil özde inanmış, adalet terazisi şaşmayan bir Türk gençliğinin vücut bulmasıyla mümkün olacaktır.” mesajı verdi.


Şimşek şöyle devam etti; “Topla, tüfekle ve kapılar arkasındaki gizli anlaşmalarla hedeflerini gerçekleştiremeyenler, Samsun’dan yakılan özgürlük meşalesini söndüremeyecekler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının mirasına zarar veremeyeceklerdir.
19 Mayıs’ın, ’Gençlik ve Spor Bayramı’ olarak kutlandığı dikkate alındığında, Türk gençliğine çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz, Türkiye’nin bugünkü manzarasını ibretle ve endişeyle takip etmektedirler.

Türk gençliğinin, dünün muhterem hatıralarına mutlaka sahip çıkacağına,  art niyetlilere ve çanak tutanlara fırsat vermeyeceklerine yürekten inanıyorum.

Temennim, her bir gencimizin huzurlu, mutlu ve gelecek kaygısı taşımadan yaşayacağı günlere yakın bir zamanda ulaşmalarıdır.

 

 “Bu duygu ve düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk’ün mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün 94. Yıldönümünde, bütün Samsunlu hemşerilerimizin ve gençlerimizin bayramını kutluyor, başta yine Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün gazilerimizin ve bütün şehitlerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğiliyor, şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum.

Ne mutlu Türk’üm diyene!”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.