SİMGE DERGİSİNDEN İMAM HATİP ORTAOKULUNA ZİYARET

SİMGE DERGİSİNDEN İMAM HATİP ORTAOKULUNA ZİYARET

Simge Dergisi Bafra Temsilcisi Ahmet Mücahid YILDIZ Bafra İmam Hatip Ortaokulu müdürü Halil İbrahim ÇALIK’I ziyaret ederek Simge Dergisini hediye etti.

A+A-

 Dergi tanıtım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Yıldız şunları söyledi;     

 ‘’  Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bizim hiçbir kar amacımız yok. Bizler İmam Hatip neslini ülkemizde yaşanan ahlaki çöküntü ve yozlaşmadan uzak tutmak istiyoruz. Şuan da Dergimizin tanıtım çalışmaları hızla devam ediyor. Dergimiz İnşallah sadece Samsunda ve samsunun ilçeleriyle sınırlı kalmayacak ve diğer illerdeki İmam Hatiplere de ulaşacak ve İmam Hatip camiasının tek ve özgün sesi olacaktır.  İmam Hatiplerde sağlam bir temele oturduktan sonra tabii ki dergimiz diğer okullardaki kardeşlerimizin de faydalanabileceği bir rehber olacaktır.’’dedi.

Dergi için Teşekkür eden Çalık da şunları kaydetti;

Gerçekten sizleri kutluyorum. Çok kaliteli ve başarılı bir dergi olmuş elinize sağlık. Bu dergi bana bir heyecan oldu. Mercek altına aldığınız konular da çok önemli ve can alıcı konular. İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız. Cenabı Allah utandırmasın ve yapmış olduğunuz çalışmalarda sizlere kolaylıklar versin. İmam Hatip Ortaokulu olarak sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum