Sımeone: “55 Bin Taraftarın Önünde ‘Favori’ Demek Zor”

Sımeone: “55 Bin Taraftarın Önünde ‘Favori’ Demek Zor”

Sımeone: “55 Bin Taraftarın Önünde ‘Favori’ Demek Zor”

A+A-

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “55 bin taraftarın önünde oynayacak bir takım için favori demek zor” dedi.
İspanyol ekibi Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena Stadyumu’nda oynanacak müsabaka 21.45’de başlayacak. Karşılaşma öncesi Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, TT Arena’da yapacakları son antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Şampiyonlar Ligi’nin önemli ve zor bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Simeone, Sneijder ve Hamza Hamzaoğlu’nun kendilerini favori olarak gösterdiğinin hatırlatılması üzerine, “Biz sadece yarınki maçı düşünmek istiyoruz. 55 bin taraftarın önünde oynayacak bir takım için favoridir demek gayet zor” dedi.
“BASKIYI KURARAK ZAAFLARINDAN YARARLANMAK İSTİYORUZ”
Sahaya süreceği kadroyu belirlemediğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, “Kadro için karar vermedim. Cumartesi maçtan çıktık. İnandığımız şeyleri yapabilecek kadroyu oluşturmak için adım adım bakıyoruz. Rakibe nasıl zarar vereceğimizi düşünüyoruz. Orta sahadan ileri kısmı için iyi bir takım. Agresif futbol oynamaya çalışacağız. Maçın başında bu baskıyı kurarak zaaflarından yararlanmak istiyoruz” diye konuştu.
“ARDA’YI VE ÇEVRESİNDEKİLERİ TANIDIKTAN SONRA SAYGIM ARTTI”
Bir basın mensubunun, ‘Yakın zamanda Türkiye’de bir takım çalıştırmak ister misiniz?’ şeklindeki sorusunu değerlendiren Simeone, “Futbolda her şey olabilir. Bizi burada çok iyi ağırladılar. Arda’yı ve Arda’nın çevresindeki insanları tanıdıktan sonra saygım arttı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.