Şimdi de başkanlar zirvesi

Şimdi de başkanlar zirvesi

Samsun'da önceki gün milletvekilleri ve Vali Osman Kaymak'ın yanı sıra 40'a yakın bürokratla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan dün de AK Partili belediye başkanlarını aynı masa etrafında topladı

A+A-

Samsun'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan başkanlığında AK Parti'li belediye başkanlarıyla 'Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı' gerçekleştirildi.

AK PARTİLİ BAŞKANLAR KATILDI

Toplantıya AK Parti Samsun Miletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı, Canik, Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinin belediye başkanları, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve AK Parti ilçe başkanları da katıldı.

PROJELER KONUŞULDU

2020 yılında hayata geçirilmesi planlanan projelerin masaya yartırıldığı toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, il başkanımızla birlikte Canik, Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık belediyelerimizin 2020 yılında hayata geçirmeyi planladığı projeleri masaya yatırdığımız toplantımız hayırlı olsun" dedi.

GAYRETİMİZ SAMSUN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, "Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve milletvekillerimizin katılımıyla Canik,Tekkeköy, Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık Belediye Başkanlarımız ile ‘Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nı gerçekleştirdik. Şehrimizi daha ileriye taşıma gayreti içindeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.