SİLAHLI SİHİR KÜRESİ İCAT ETTİ

SİLAHLI SİHİR KÜRESİ İCAT ETTİ

Samsunlu mucit olarak bilinen Mustafa Yiğit, daha önceden icat ettiği sihir küresine silah ekleyerek uzaktan küreye dokunarak silahın ateş etmesini sağladı.

A+A-

Elektronik alanda çalışmalar yapan Dünya Mucitleri Evrensel Araştırmalar ve Geliştirmeler Derneği Genel Başkanı Mustafa Yiğit, daha önceden icat ettiği ve sihirbazların işini kolaylaştıracak sihirbaz küresine silahı da ekleyerek icadını geliştirdi. Yaptığı icada ‘Silahlı Sihirbaz Küresi’ adını veren Yiğit, geliştirdiği cihazın silahsız olarak da her türlü şekilde kullanılabileceğini söyledi.
Silahlı Sihirbaz Küresi’nin üzerine elini koyan Yiğit, başka hiçbir şeye dokunmadan silahın ateş almasını ve ateş yakmasını sağlıyor. Sihirbaz Küresini her türlü işlerde kullanılabileceğini belirten Mustafa Yiğit, “Biz bunu küre şeklinde yaptık. Ama oyuncak modeline de girebilir. Bu cihaz insandan aldığı elektrikle temas kuruyor. Bu cihazda herhangi bir düğmeye basmak gerekmiyor. Cansız hiçbir nesnede çalışmaz. Sadece elektrik taşıyan ve canlı insanların yaptıkları hareketlerle çalışan bir cihazdır. Bu cihazı her hangi bir nesnede de çalıştırabiliriz. Kapıları açabiliriz, oturduğumuz yerden bir takım şeyleri kontrol etmek istiyorsak küreye dokunmamız yetiyor” dedi.
Samsunlu mucit Yiğit, daha önceden icat ettiği Sihirbaz Küresine silahı da ekleyerek İlkadım ilçesinde boş bir arazide denemesini yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.