SİİRT ERUH’TAN TÜRK KIZILAYI BAFRA ŞUBESİNE 2.115 TEŞEKKÜR.

SİİRT ERUH’TAN TÜRK KIZILAYI BAFRA ŞUBESİNE 2.115 TEŞEKKÜR.

TÜRK KIZILAYI BAFRA ŞUBE BAŞKANI OSMAN GENÇ’İN SİİRT ERUH’A GÖNDERDİĞİ KIRTSİYE YARDIMININ DAĞITIMI YAPILDI.

A+A-


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Siirt ili Eruh İlçesine bağlı Dağ Töşü Köyünde bulunan Şehit Piyade Er Lokman Tınazoğlu İlk/Orta Okulunda bulunan öğrencilere Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç tarafından gelen talep üzerine 2.115 adet kırtasiye yardımı yapılarak öğrencilere çifte bayram yaşatılmıştı.

Yardımlar kargo yolu ile Siirt Eruh’a ulaşıp Şehit Piyade Er Lokman Tınazoğlu İlk/Orta Okulu Müdür Vekili Gizem Apaydın tarafından teslim alındı.

Okul Müdür Vekili Gizem Apaydın yapılan yardımlar hakkında bir açıklama yaptı.

Apaydın,’’İlk başta Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç’e öğrencilerimize çifte bayram yaşattığı için 2.115 ve sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bafra Türk Kızılayı okulumuz öğrencilerinin hepsine yetecek şekilde kırtasiye malzemeleri, okuma kitapları ve spor malzemeleri göndermiştir.Yardımlar öğrencilere dağıtılmış olup öğrenciler çok mutlu olmuştur.  

Ben aslen Artvinliyim.  Bafra Hedef Dershanesi Ortağı Kamil Apaydın kızıyım. Liseye kadar Bafra’da okudum. Üniversiteyi Samsun OMÜ Sınıf öğretmenliğinde tamamladım. Ve tayinim Siirt ili Eruh İlçesine bağlı Dağ Töşü Köyünde bulunan Şehit Piyade Er Lokman Tınazoğlu İlk/Orta Okuluna çıktı. Burada Okul Müdür Vekilliği ve öğretmenlik yapıyorum. Güzel Ülkemizin ve Vatanımızın her yeri bizim. Bayrağımızın dalgalandığı her yerde görev yapmak kutsaldır. Öğrencilerimin kırtasiye eksiğini gördüğümden Kuzenim Bafra Devlet Hastanesi doktorlarından Dr.Alpaslan Lokumcu’nun aracılığı ile Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ile irtibata girdim.

Ona liste gönderdim. O da bizleri kırmadı. 2.115 adet kırtasiye yardımında bulundu. Bende gelen yardımları öğrencilerime tek tek dağıttım. ‘’dedi.

Gelen Teşekkür Mektubunu okuyan ve öğrencilerin yardımlarla birlikte gülen yüzlerini görünce oldukça duygulanan Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ise’’ Türk Kızılayı Bafra Şubesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her tarafa yetişmeye çalışıyoruz. Şubemiz Bafra’da diye sadece Bafra ve Civarına değil, Türkiye’nin her yerine gücümüz yettiğince yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu yardımları gelen talepler üzerine yolluyoruz. En son talep ise Siirt ili Eruh İlçesine bağlı Dağ Töşü Köyünde bulunan Şehit Piyade Er Lokman Tınazoğlu İlkokuluna Kalem, Defter,Kitap ve çeşitli kırtasiye olmak üzere 2.115 adet eğitim desteğinde bulunduk. Bu yardımın ise 23 Nisan Çocuk Bayramına denk gelmesi ise ayrı bir anlam taşıdı. Eğer çocuklarımızın yüzlerinde mutlu bir gülümse oluşturabildiysek ne mutlu bize.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.