Şiirli Muhabbet’in konuğu Serdar Tuncer oldu

Şiirli Muhabbet’in konuğu Serdar Tuncer oldu

AK Parti Bafra Gençlik Kolları ve Türkiye Gençlik Vakfı (Tügva) Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan şiir dinletisi programı ‘’Şiir Muhabbeti’’ yoğun katılımla Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

A+A-

AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanlığı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan şiir dinletisi programı ‘’Şiir Muhabbeti’’ yoğun katılımla Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

siirli-muhabbetin-konugu-serdar-tuncer-oldu.jpg

Selim Semih Maden’in sunumu ile Bafralılara keyifli bir şiir dinletisi yaşatan programın konuğu televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer oldu. Edebiyatseverlerin buluştuğu programa Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç katılım sağladı.

siirli-muhabbetin-konugu-serdar-tuncer-oldu-001.jpg

Bafra AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Arslan’ın açılış konuşmasını yaptığı programda şunları dile getirdi, “AK Parti gençleri olarak gençlerimizi bir araya getirmeye devam ediyoruz. Amacımız 7’den 77’ye herkesi aynı çatı altında toplamak ve paylaşımlarımızı daha fazla arttırmaktır. Bu vesile ile herkesi bir araya tekrar toplamak, anılarımıza yenisini eklemek adına Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortaklaşa Serdar Tuncer ağabeyimizi getirme kararı aldık. Çok güzel bir akşam olacak katılım sağlayan herkese Başta İlçe Başkanımız Başkanımız Av. İbrahim Semiz’e, Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a ve teşekkür ederim” dedi.

siirli-muhabbetin-konugu-serdar-tuncer-oldu-002.jpg

siirli-muhabbetin-konugu-serdar-tuncer-oldu-003.jpgsiirli-muhabbetin-konugu-serdar-tuncer-oldu-004.jpg

 

Konuşmadan sonra sahneye gelen Serdar Tuncer sevilen şiirlerini Bafralılara okudu ve anlattığı hikâyelerle gönüllerin pasını sildi.

 Haber : Emre Şahinol

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.