Şevket Aşçı Turizim Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Şevket Aşçı Turizim Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

A+A-
Fakültede düzenlenen törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın, yeni bir fakülte olmalarına rağmen kısa zamanda ikisi aktif olmak üzere 4 bölüm, 22 öğretim elemanı, 14 idari personel ve 230 öğrencisi ile faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.
 
Birinci dönem 32 öğrencinin mezun olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın, "Mezun olmak Arapça da izin almak anlamına gelmektedir. Aslında bu seferki hocalarınızdan ailelerinizden alınan izinlerden daha farklı bir izin bugün burada yaşama atılmak kendi ayaklarınız üzerinde durabilmek için izin alıyorsunuz." dedi.
 
Dönem Birincisi Seçkin Tatlıcan yaptığı konuşmada, "Bugün burada biz çok büyük bir heyecanı paylaşıyoruz. Uzun zaman alan 4 yılın acısını tatlısıyla yaşayarak sonuna gelmiş bulunmaktayız. Tüm arkadaşlarıma hayatlarında şans başarı ve mutluluk diliyorum" dedi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. Yetkin Bulut ise, ‘’Sizler ilk mezunlarımız, fakültemize ilk ayak basanlarsınız, sizler 4 yıl boyunca öğrencilerimizi inci gibi işlediniz. Onlara sadece akademik bilgi vermediniz. Onlara toplumsal yaşamda kullanacakları bilgiler verdiniz. Öğrencilik hayatın en güzel günlerinin geçirildiği zaman olduğunu da belirten Bulut şöyle devam etti, sizler 4 yıl boyunca çalıştınız çabaladınız ve bugünlere gelmeye hak kazandınız" dedi. Okulun bağışçı ailesi Aşçı ailesi adına konuşma yapan Hasan Kaya Aşçı “ Dört yıl önce temelini attığımız, bugün meyvelerini almaya başladığımız ve ilk mezunlarımızı verdiğimiz bu anlamlı iftar programına Aşçı ailesini de misafir ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Bugün yaşadığımız duygu yüklü bir gündü ve bundan sonra da çok güzel günler göreceğimize inanıyorum" dedi. Mezuniyet Törenine, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, OMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Şahin, Ondokuz Mayıs Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Çalışkan, OMÜ Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yetkin Bulut, Aşçı Holdin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Aşçı katıldı.Tören sonunda öğrenciler keplerini toplu halde havaya fırlattı.

sevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-001.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-002.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-003.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-004.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-005.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-006.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-007.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-008.jpegsevket-asci-turizim-fakultesi-ilk-mezunlarini-verdi-009.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.